Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un argentinian de 61 de ani, iubitor al sporturilor extreme, a murit în timpul unei lecţii de skydiving, după ce paraşuta nu s-a mai deschis

Un bărbat în vârstă de 61 de ani care tocmai învața să facă parașutism a murit în Argentina, după ce parașuta lui nu s-a mai deschis, în timpul ultimei lecţii.

de Redactia Observator

la 20.06.2023, 11:35

Héctor Vaccaro a sărit dintr-un avion mic și s-a prăbușit pe un câmp din apropierea centrului de parașutism din orașul Lobos din Buenos Aires, duminică după-amiază. Tragicul accident a avut loc în timpul celei de-a patra lecții profesionale pe care Hector o lua, potrivit ziarului argentinian La Nación, relatează Daily Mail.

Fiica lui Hector a declarat pentru presă că a sărit din avion și nu a putut deschide parașuta principală. „A fost o a doua parașută care s-a deschis la o anumită înălțime și viteză, dar părea că ceva care s-a desprins s-a încurcat într-o parte a corpului lui”, a spus ea.

Femeia și-a amintit că au sărit împreună dintr-un avion de ziua ei în februarie. „A fost un fel cadoul nostru”, a spus ea. Trupul său a fost dus în orașul La Plata pentru autopsie, în cadrul anchetei care se află sub supravegherea parchetului local.

Bărbatul îşi afişa pe reţelele sociale pasiunea pentru senzaţiile tari

Pe acelaşi subiect

În cea mai recentă postare pe Facebook a lui Vaccaro din 4 iunie a prezentat o fotografie cu el și un alt bărbat făcând parașutism. „În practică”, citează bărbatul în legenda postării.

Pagina sa de pe platforma de socializare prezenta o imagine suplimentară cu el însuși legat sub curelele paraşutei ale unui alt bărbat în timpul unei excursii de parașutism în februarie 2022. „Te felicit Héctor pentru curajul pe care îl ai”, a scris unul dintre prietenii săi.

Iubitorul de senzații tari a căutat și aventuri sub apă, așa cum o demonstrează într-un scurt videoclip cu el făcând scufundări prin peșteri în noiembrie 2021 și pozând în fața unei nave de pe fundul mării în august 2020. Hector Vaccaro a fost angajat timp de patru decenii pentru Argentine Water and Sanitation, agenția de stat care supraveghează serviciile de apă curentă și canalizare.

„El a fost mai mult decât șeful meu. A fost modelul meu, un prieten", a spus Pablo Guglielmo pentru La Nación.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Un argentinian de 61 de ani, iubitor al sporturilor extreme, a murit în timpul unei lecţii de skydiving, după ce paraşuta nu s-a mai deschis