Antena Meniu Search
x

Foto Viaţă de coşmar: "terorizat" în propria casă. Calvarul a început acum 3 ani, când s-a mutat lângă o şcoală. Englezul spune că nu mai poate trăi aşa

Un bărbat din West Yorkshire, Marea Britanie, le-a declarat război şoferilor "inconştienţi" care i-au transformat viaţa într-un "adevărat coşmar". Adam Shaw se plânge că e practic "sechestrat" în propria casă şi dă vina mai ales pe părinţii care îşi duc copiii la o şcoală din vecini. Englezul cere ca Primăria să ia urgent măsuri şi să-i pună capăt chinurilor.

de Redactia Observator

la 14.02.2023, 09:29

Visa la o viaţă liniştită şi siguranţă în propria casă, dar a ajuns să se teamă să mai stea sub propriul acoperiş. Adam Shaw, un bărbat din Almondbury, localitate situată în West Yorkshire, Marea Britanie, clocoteşte de furie. Spune că nu mai poate sta cu mâinile în sân în timp ce şoferii "inconştienţi şi egoişti" parchează peste tot în jurul locuinţei sale, ba chiar intră cu maşinile direct pe proprietatea lui.

Adam a ajuns la capătul puterilor, "terorizat" de şoferii care parchează lângă casa lui

Potrivit Mirror, bărbatul dă vina în special pe părinţii elevilor care învaţă la şcoala din vecini. Cu toate că, teoretic, ar trebui să-şi lase copiii şi să plece, mulţi şoferi abandonează maşinile acolo pe timpul întregii zile. Iar parcările nu sunt neapărat unele pre fericite, blocând accesul pe strada îngustă şi crescând simţitor riscul producerii de accidente.

Adam Shaw se plânge că unii şoferi au izbit cu maşinile zidul casei sale şi au dărâmat o statuie decorativă din piatră, aflată în faţa imobilului. Ajuns în pragul disperării, cere ca autorităţile să ia măsuri şi să rezolve problema locurilor de parcare din cartier. Locuieşte aici de trei ani, iar vecinii săi sunt la fel de deranjaţi de situaţie.

Pe acelaşi subiect

Uneori nu poate ieşi din casă

"Unii accelerează şi îmi lovesc zidul. Mama a venit în vizită şi, la plecare, aproape că i-au smuls sacoşele din mână. Cineva a trecut pe lângă ea atât de repede că a despins o piatră de pe caldarâm", a povestit el pentru YorkshireLive. Drumul arată îngrozitor, plin de gropi şi urme ale accidentelor prduse, adaugă bărbatul. Mai mult, şi profesorii de la şcoala din vecini dau dovadă de "lipsă de bun simţ", parcându-şi maşinile în faţa casei lui pe tot parcursul zilei, ba chiar blocând calea de acces.

Adam Shaw susţine că a luat legătura cu Primăria de nenumărate ori, dar nimic nu s-a rezolvat. Va continua însă demersurile, cu speranţa că nu va fi nevoit să se mute în altă parte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Viaţă de coşmar: "terorizat" în propria casă. Calvarul a început acum 3 ani, când s-a mutat lângă o şcoală. Englezul spune că nu mai poate trăi aşa