Antena Meniu Search
x

Au dat 400.000 de euro pe o casă nouă, dar visul s-a dovedit un coşmar. Capcană imobiliară pentru familia de englezi

O căruţă de bani pentru nimic. Este revolta unei familii din Lincolnshire care susţine, furioasă, că a plătit aproape 400.000 de euro ca să-şi vadă visul devenit realitate. Şi-au cumpărat o "casă nouă", dar în ciuda tuturor eforturilor s-au trezit prinşi într-un adevărat coşmar.

de Redactia Observator

la 10.02.2023, 18:04

Au dat 40.000 de euro pe o casă nouă, dar visul s-a dovedit un coşmar. Capcană imobiliară pentru familia de englezi
Au dat 400.000 de euro pentru o viaţă de coşmar - MEN Media via The Sun

Familia Cook din Grimsby, Lincolnshire, avea un vis împărtăşit de mulţi oameni de pretutindeni. Nu cereau miracole picate din cer, nici lucruri de neimaginat. Voiau doar să aibă o casă a lor, iar pentru asta au fost dispuşi să plătească. Mult. Mai exact, au dat aproape 400.000 de euro, cu speranţa că locuinţa le va face viaţa mai frumoasă. Nici nu le-a trecut prin minte ce aveau să treăiască, odată mutaţi în casa de coşmar. 

400.000 de euro pentru o viaţă de coşmar

Problemele sunt multe, relatează The Sun. De la mucegaiul care a năpădit pereţii locuinţei, până la găurile din acoperiş, nimic nu pare să meargă conform planului. Familia Cook s-a mutat aici în luna decembrie a anului trecut, iar la nici trei luni de când au trecut pragul casei nu mai ştiu cum să o părăsească. În fiecare zi descoperă noi probleme şi, pe lângă asta, se plâng că "nimeni nu îi ajută cu absolut nimic".

"A fost îngrozitor de la bun început. Ne-au vândut casa cu aproape 40.000 de euro, deşi nu era nici măcar terminată. Am găsit mucegai în holuri, ferestrele nu se închid complet, acoperişul are găuri şi, în general, totul e muncă de mântuială. Locuim aici de două luni şi simt că nimeni nu a făcut nimic pentru a remedia problema", a mărturisit bărbatul, pentru Grimsby Live.

Pe acelaşi subiect

Casă nouă, cu probleme majore

Nici măcar nu îşi pot instala maşina de spălat rufe. Casa nu a fost pregătită pentru aşa ceva. Furios, bărbatul vorbeşte în numele familiei sale: "Este frustrant la culme! Nu e o casă ieftină, nu e nici veche... Şi totuşi nimic nu a fost făcut cum trebuie. Este un coşmar! Ca să nu mai vorbim de cât a durat până ce am reuşit să obţin o întâlnire cu cei de la compania de construcţii. Opt săptămâni. Am copii şi un câine, dar nu îi pot lăsa să se joace în grădină pentru că nu avem gazon. Şi chiar dacă ar fi existat iarbă, gardul lasă suficient spaţiu liber în partea de jos ca animalul să treacă lejer în curtea vecinului."

Soţii Cook voiau să se căsătorească în viitorul apropiat, însă haosul mutării în casa de coşmar le-a amânat planurile de nuntă. "Mă enervează că primul lucru pe care îl vor observa rudele noastre, venite în vizită, va fi mucegaiul din hol. Îmi vine să râd, situaţia este de-a dreptul ridicolă!", adaugă bărbatul.

Reprezentanţii companiei de construcţii Persimmon cer scuze pentru disconfortul provocat şi spun că vor rezolva problema.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Au dat 400.000 de euro pe o casă nouă, dar visul s-a dovedit un coşmar. Capcană imobiliară pentru familia de englezi