Antena Meniu Search
x

"Viețile noastre s-au schimbat radical". O noapte de distracție s-a transformat într-un coșmar fără sfârșit pentru două tinere din UK

În urmă cu un an, două verișoare din Marea Britanie au ieșit într-un bar local pentru a sărbători sfârșitul carantinei și ziua de naștere a uneia dintre ele, scrie BBC. Însă noaptea de distracție s-a transformat rapid într-un coșmar. 

de Redactia Observator

la 24.04.2022, 16:39

"Viețile noastre s-au schimbat radical". O noapte de distracție s-a transformat într-un coșmar fără sfârșit pentru două tinere din UK
"Viețile noastre s-au schimbat radical". O noapte de distracție s-a transformat într-un coșmar fără sfârșit pentru două tinere din UK

April și Ashleigh, două verișoare din Marea Britanie, au ieșit să sărbătorească într-un bar local din Suffolk, însă noaptea s-a transformat într-un coșmar fără sfârșit. Cele două tinere povesteau și râdeau, când o sticlă cu alcool, aprinsă, a zburat în direcția lor. În doar câteva secunde, sticla a explodat la doar câțiva pași de ele, iar hainele lor au fost cuprinse de flăcări. 

Ashleigh, în vârstă de 28 de ani, asistentă de meserie, a știut cum să reacționeze pentru a stinge flăcările. Din instinct, și-a dus mâinile la față, pentru a-și proteja ochii, însă s-a ales cu arsuri severe. April a reușit să ajungă la baie și să se spele pe față cu apă rece, fără să știe că și verișoara sa a fost rănită. „Părea ireal, îmi tot repetam că sunt bine și că vreau să plec acasă”.

Cele două au fost transportate de urgență la spital, unde au rămas internate timp de o lună. Pentru a le trata rănile adânci, medicii au fost nevoiți să le pună în comă indusă.

„Când am putut vorbi din nou, primul lucru pe care l-am întrebat a fost: Unde e April? Cum se simte? Iar partenerul meu mi-a spus că e în viață”, povestește Ashleigh. Tânăra a suferit arsuri puternice pe piet și a avut o grefă de piele pe mâini, în timp ce April a suferit arsuri pe piept, brațe și gât și a avut nevoie de transplant de piele.

Cât au fost internate în spital, toate oglinzile au fost acoperite deoarece ambele tinere erau prea speriate să-și vadă fețele arse. Cele două își amintesc cu groază despre momentele când durerea devenise de nesuportat și se simțeau la capătul puterilor. „Acum, cel mai îngrozitor este că nu mai putem zâmbi. Îmi iubeam zâmbetul. Asta chiar mă afectează”, a povestit Ashleigh. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » "Viețile noastre s-au schimbat radical". O noapte de distracție s-a transformat într-un coșmar fără sfârșit pentru două tinere din UK