Antena Meniu Search
x

Violator în serie la 16 ani! Un adolescent a fost dat de gol de mamă, în urma unui test ADN. Nouă femei i-au căzut victime tânărului din Franța

Descoperire șocantă făcută de polițiști. Un adolescent de 16 ani este bănuit că a violat nouă femei, cu vârste cuprinse între 20 și 41 de ani, între septembrie 2022 și iunie 2023, în Seine-Saint-Denis, Franța.

de Monica Palade

la 18.07.2023, 19:07

Violator în serie la 16 ani! Un adolescent a fost dat de gol de mamă, în urma unui test ADN. Nouă femei i-au căzut victime tânărului din Franța - Shutterstock

Adevărul a ieșit la iveală datorită mamei lui, o cunoscută a oamenilor legii. Testul ADN a făcut legătura dintre cei doi. Adolescentul a fost arestat pe 8 iulie, fiind suspect că ar fi comis nouă violuri și tentative de viol în șapte comune din Seine-Saint-Denis, scrie Le Parisien.

Violator în serie la 16 ani

Între 18 septembrie 2022 și 26 iunie 2023, nouă femei, cu vârste cuprinse între 20 și 41 de ani, au fost agresate în același mod. PVictimele au fost atacate în Aubervilliers, La Courneuve, Dugny, Drancy, Le Pré-Saint-Gervais, Romainville și Rosny-sous-Bois. Femeile au fost urmărite pe stradă de un individ cu fața ascunsă. Victimele au fost apoi atacate din spate pe drumul public sau în clădiri, trântite la pământ, sugrumate și apoi agresate sexual sau chiar violate de către adolescent. Pe 4 mai, o tânără a fost violată sub amenințarea unui cuțit.

Comparând ADN-ul găsit la victime, anchetatorii poliției judiciare din Seine-Saint-Denis realizează că acesta se afla în baza lor de date. Apoi, aplicând tehnica rudeniei, polițiștii au dat peste o femeie, cunoscută pentru violență domestică și mamă de băiat. Astfel, au reușit să facă legătura.

Privind profilul adolescentului, anchetatorii își dau seama că acesta corespunde descrierilor date de victime. De asemenea, a fost filmat de camerele de supraveghere lângă locul unuia dintre atacuri, la sfârșitul lunii iunie.

Plasat mai întâi într-o unitate de psihiatrie, adolescentul a recunoscut în cele din urmă aproape toate faptele. Sâmbăta trecută a fost inculpat pentru viol și tentativă de viol și plasat în arest preventiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Violator în serie la 16 ani! Un adolescent a fost dat de gol de mamă, în urma unui test ADN. Nouă femei i-au căzut victime tânărului din Franța