Antena Meniu Search
x

Violator pedepsit aspru de o grupare mafiotă din Mexic. A fost dezbrăcat în plină stradă, apoi castrat de un pitbull

O grupare mafiotă din Mexic a torturat un violator în plină stradă. Bărbatul a fost dezbrăcat, înainte ca un pitbull să se năpustească asupra organelor sale genitale.

de Redactia Observator

la 12.11.2023, 12:03

Violator, pedepsit aspru de o grupare mafiotă din Mexic. A fost dezbrădat în plină stradă, apoi castrat de un pitbull
Violator, pedepsit aspru de o grupare mafiotă din Mexic. A fost dezbrădat în plină stradă, apoi castrat de un pitbull - Profimedia

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost făcută publică, a fost atacat după ce ar fi violat o femeie în Mexico City în 2019. El a fost prins de gruparea mafiotă și filmat cum este torturat, fapt care ar fi un avertisment și pentru alți prădători sexuali, potrivit Mirror.

Bărbatul, castrat de un pitbull

Bărbatul a fost dezbrăcat în pină stradă apoi câinele, la comanda infractorilor, s-a năpustit asupra lui. Bărbatul a urlat cu toată puterea, implorându-i pe aceștia să ia animalul de pe el.

„Oprește-te, lasă-mă acum, lasă-mă”.

Din păcate pentru acesta, infractorii au rămas neclintiți la strigătele sale de durere și au continuat să se uite cum acesta este castrat de câine. Nu se știe dacă bărbatul a supraviețuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Violator pedepsit aspru de o grupare mafiotă din Mexic. A fost dezbrăcat în plină stradă, apoi castrat de un pitbull