Antena Meniu Search
x

Foto Visa la bătrâneți liniștite, dar s-a stins lângă soția sa, Maria, după un cumplit accident rutier în Italia. Românca a fost transportată în stare gravă la spital

Ajunsese la vârsta la care visau o viață liniștită de pensionari, la o casă retrasă unde să își trăiască anii bătrâneții. Nu au mai apucat să se bucure de asta împreună.

de Monica Palade

la 21.07.2023, 18:54

Și asta pentru că Giorgio Lupini, un italian în vârstă de 75 de ani, originar din Chiaravalle, și-a pierdut viața într-un cumplit accident de mașină. Alături de el, se afla soția lui, Maria. Românca de 61 de ani a ajuns și ea la spital în stare gravă.

A murit lângă femeia iubită

Teribilul accident a avut loc joi seara, pe autostrada A14 din Italia, între cabinele de taxare Ancona Nord și Montemarciano. Un TIR a lovit mașina Volkswagen T-Cross, condusă de Giorgio. În urma impactului violent, bărbatul a murit pe loc.

Giorgio și Maria plecaseră de acasă joi dimineața, petrecându-și ziua alături de niște prieteni la Barul Capriccio din Chiaravalle. „Familia a fost lovită de tragedii în ultimii ani. Giorgio era un om bun, un muncitor, care își găsise liniștea și voia să se întoarcă în Chiaravalle pentru a-și petrece bătrânețea. Nu pot să cred că s-a întâmplat așa ceva”, a povestit un prieten pentru qdmnotizie.it.

Cei doi, care erau căsătoriți de șase ani, voiau să cumpere o casă în Chiaravalle, să se stabilească definitiv. Giorgio era tatăl a doi băieți din prima căsătorie. Cel mai mare dintre copii a murit la doar 44 de ani, anul trecut, în urma unui infarct.

Giorgio fusese angajat al căilor ferate, apoi și-a deschis o companie de renovare și construcții și era implicat în multe proiecte în Chiaravalle și împrejurimi. Fratele său, Gianni Lupini, sculptor, a decedat de infarct în iulie anul trecut, la vârsta de 78 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Visa la bătrâneți liniștite, dar s-a stins lângă soția sa, Maria, după un cumplit accident rutier în Italia. Românca a fost transportată în stare gravă la spital