Antena Meniu Search
x

Foto "Zboară sus, copil minunat! Ai fost atât de iubit!" La doar 12 ani, un băiat şi-a găsit sfârşitul la piscină. Venise cu tatăl lui, profesor voluntar în Vietnam

Otis Walder-Robb a murit la doar 12 ani, într-un accident tragic petrecut în Vietnam, acolo unde părinţii săi erau voluntari într-o tabără de vară. Băiatul cu naţionalitate britanică s-a stins din viaţă vineri, iar potrivit Mirror şi-a dat ultima suflare după un incident petrecut în piscina din care mai mulţi copii au reuşit să-l scoată cu greu.

de Redactia Observator

la 13.07.2023, 16:59

Copilul din Holmfirth, West Yorkshire, a întâmpinat dificultăţi în timp ce înota în piscină, iar în ciuda tuturor eforturilor de a-l resuscita, medicii n-au mai putut face nimic pentru el. Nenorocirea face parte dintr-un şir mai lung de tragedii care s-au abătut asupra familiei sale. Tatăl lui Otis, Stephen Walder, şi-a pierdut soţia în 2017, iar în 2020 şi-a condus pe ultimul drum şi fiul de doar 10 ani. Micul Ruben a fost răpus de o tumoră canceroasă pe creier. 

"Zboară sus, copil minunat! Ai fost atât de iubit!" Otis a murit la doar 12 ani

Bărbatul preda la o tabără de vară din Vietnam împreună cu noua sa parteneră, Liz Robb, iar o serie de probleme i-a împiedicat să revină în Thailanda, ţara unde locuiesc în prezent. În plus, cuplul nu poate nici să-şi acceseze conturile bancare pentru a cumpăra bilete de avion înapoi spre casă. Rudele şi apropiaţii au deschis o pagină Gofundme sperând să-i ajute cel puţin cu înmormântarea lui Otis.

O prietenă de familie, Rebecca Wegmann, povesteşte că nu este clar nici acum în ce circumstanţe a murit copilul, iar poliţia a deschis o anchetă. "Otis Walder-Robb avea 12 ani când şi-a dat ultima suflare, la ora 19:57 pe 7 iulie 2023. Anunţăm cu regret că decesul a survenit unui accident dramatic. Purtăm durerea în suflet şi suntem alături de familia îndoliată", scriu cei care au deschis fondul de ajutor.

"Familia vizita temporar Vietnamul, unde lucrau cu toţii la o tabără de vară pentru copii. Suntem disperaţi să-i aducem pe ei şi pe fiica lor de doar 6 ani înapoi acasă", adaugă Rebecca Wegmann. "Zboară sus, copil minunat! Ai fost atât de iubit!", a comentat un apropiat al familiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Zboară sus, copil minunat! Ai fost atât de iubit!" La doar 12 ani, un băiat şi-a găsit sfârşitul la piscină. Venise cu tatăl lui, profesor voluntar în Vietnam