Antena Meniu Search
x

Video America Express, 21 octombrie 2023. Concurenţii, instructaj de infarct la sosirea în Medellín: "Suntem în război"

America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția din 21 octombrie 2023. Inima continentului sud-american bate în ritm sălbatic pe un traseu fabulos, Drumul Soarelui. Echipele au pornit în explorare prin văi și munți, plaje, jungle și deșerturi în peisaje suprarealiste. Un drum care se întinde pe cele două emisfere. În sezonul 6, vom traversa Ecuador alături de telespectatori. Cele nouă perechi au ajuns pentru instructaj în Medellín.

de Redactia Observator

la 21.10.2023, 21:45

Vezi și

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY. Începem aventura tocmai acolo unde am lăsat-o, în Columbia cea mare și fermecătoare, dar de data aceasta din vest, în ținutul primăverii eterne.

Echipele au ajuns în Medellín, locul de unde începe aventura în America Express

Echipele au ajuns în Medellín, locul de unde începe aventura în America Express, sezonul 6. Suntem pe continentul latin, unde tulburările sociale, luptele de gherilă și poveștile despre traficanți au captivat atenția lumii. Ajunși aici, se impune o configurare a traseului în conformitate cu lista lungă de pericole de pe Drumul Soarelui, care trebuie tratată cu seriozitate, într-o amplă ședință de securitate, potrivit a1.ro

"M-au speriat băieții de la securitate", spune George Tănase. "Când am văzut armele am fost și eu surprins. Armele puteau să le lase în mașină, că ne-am speriat", adaugă Ionuț Rusu.

Marcelo, cel care i-a întâmpinat în ședință, le-a prezentat echipa de securitate, însă următoarele cuvinte le-au dat fiori concurenților: "Împreună vom supraveghea tot ce se întâmplă în emisiune și vă vom menține în viață și în siguranță".

"Eu sper că tot ce am văzut în filme despre Columbia e doar acolo...", spune Edward Sanda, partenerul Cleopatrei Stratan.

Marcelo îi anunță: "După 50 de ani de război civil, Columbia a încheiat acum opt ani un tratat de pace între armatele ilegale și Guvern. Dar avem și o veste proastă. Acum două zile, tratatul de pace a fost anulat. Acum suntem în război".

Medellín este capitala artei în Columbia, însă în urmă cu zece ani, era cel mai periculos oraș din lume și casa lui Pablo Escobar. "Acum, el este mort, dar există mii de Escobari. Cartelurile mari s-au divizat și există mai multe mici. Nu este o glumă! Probabil vă veți regăsi în apropierea acestor infractori", îi anunță Marcelo.

"Nu vă riscați viața pentru rucsac sau telefon. Dacă vă amenință cineva cu cuțitul, cu arma, dați-i tot ce vă cere!", mai spune Marcelo.

Concurenții au fost avertizați și cu privire la animalele sălbatice de care trebuie să se ferească: șerpi, în special șarpele coral, al cărui venin ucide în 30 de minute.

"Ni s-a spus în continuu cum să facem să nu murim", spune Laura Giurcanu.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

În săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă și duminică de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 20.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Media » America Express, 21 octombrie 2023. Concurenţii, instructaj de infarct la sosirea în Medellín: "Suntem în război"