Antena Meniu Search
x

America Express, 22 octombrie 2023. Decizia riscantă luată de Alexia şi Aris: "Le-am lăsat undeva la niște domni în grijă"

America Express, sezonul 6 din 22 octombrie 2023. Concurenții au urcat cu bagajele în Comuna 13 din Medellin. Ce decizie riscantă au luat Alexia și Aris Eram.

de Redactia Observator

la 22.10.2023, 21:40

Vezi și

În timp ce o parte din echipe au plecat sunt în mijlocul misiunii, celelalte încă nu au afla ce trebuie să facă. Toți, însă, sunt nevoiți încă să care după ei toate bagajele cu care au venit de acasă, iar acest lucru devine din ce în ce mai greu de făcut în mulțimea din Meddelin, Columbia.

Pentru a primit plicul care le spune destinația următoarea, concurenții trebuie să găsească un anumit localnic pe care să îl ajute afacerea sa în funcție de grafitt-ul ales, la America Express, sezonul 6 ediția 2 din 22 octombrie 2023. Proba nu este deloc ușoară mai ales că în oraș sunt înconjurați de desene viu colare și e ca și cum ar căuta acul în carul cu fân, relatează a1.ro

Gestul făcut de Alexia și Aris Eram îi putea costa mult

Din dorința de a termina misiunea cât mai repede, Alexia și Aris Eram s-au supus unui risc major. Cei doi frați au descis să lase bagajele în mijlocul străzii și să urce scările abrupte. "Le-am lăsat undeva la niște domni în grijă", a explicat Alexia. "Noi ne-am supus la un risc foarte mare. Sperăm să nu fie furate bagajele", a adăugat tânăra concurentă de la America Express, sezonul 6.

Pe acelaşi subiect

"Le lăsăm, nu contează. Hai să mergem!", a spus și Sânziana Negru și a început să urce scările, atunci când i-a văzut pe adversari. Cu toate acestea, Laura Giurcanu a gândit la rece și și-a dat seama că este o decizi destul de periculoasă.

Tânăra a apelat, de asemenea, la ajutorul unor localnici pe care i-a rugat să își lase trollerele în curtea lor, timp de 20 de minute cât fac proba. "Nu aveam cum să lăsăm bagajele acolo, în 20.000 de oameni care se plimbau pe străduțele acelea", a mai adăugat Laura Giurcanu.

Cele două echipe s-au întâlnit și cu Ada Gales și mama ei care, de asemenea, au apelat la ajutorul unor localnici pentru a putea căra totul pe scări. Gulia și Vlad Huidu au fost mai norocoși pentru că fix în momentul în care se pregăteau să urce, un localnic le-a spus că graffit-ul pe care îl caută se află la poalele scărilor.

Cu toate aceste, metoda Alexiei și a lui Aris pare că a funcționat și fiind primii care au găsit afacerea locală. Ei au fost nevoiți să maseze mai mulți trecutări cu o cremă cu marijuana timp ce 5 minute. "Aici mi se pare că totul se face cu tupeu și cu rușinea mori de foame", a precizat tânăra concurentă de la America Express, sezonul 6.

La rândul lor, Ada Galeș și mama ei au avut de vândut suveniruri cu Pablo Escobar și chiar avut parte și de un conflict cu un grup care nu era de acord cu exotizarea personajului.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

În săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă și duminică de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 20.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Media » America Express, 22 octombrie 2023. Decizia riscantă luată de Alexia şi Aris: "Le-am lăsat undeva la niște domni în grijă"