Antena Meniu Search
x

Artişti ai Circului Metropolitan, moment de excepție pe scena iUmor. Cheloo: "Un număr extraordinar de bine lucrat, până la ultimul detaliu!"

Cel de-al patrulea episod din noul sezon iUmor, ce va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1,  îi va aduce în fața telespectatorilor pe Johnny și Bolo, doi artiști de la Circul Metropolitan, care îi vor cuceri pe toţi cei prezenţi pe platoul de filmare.

de Redactia Observator

la 05.10.2023, 11:24

"Un număr extraordinar de bine lucrat, până la ultimul detaliu!", a exclamat Cheloo, în urma numărului spectaculos executat de către cei doi artiști. "Vă mulțumim, am început ziua senzațional, datorită vouă!", au continuat ceilalți jurați.

"Cum te antrenezi pentru așa ceva? Am văzut genul ăsta de număr doar la concurenți veniți din străinătate. Când vezi un asemenea moment artistic - bun, foarte bun, excelent - nu poți decât să te bucuri din tot sufletul că sunt români", a declarat Cătălin Bordea, impresionat de prestația celor doi concurenți.

Despre ce număr este vorba și ce reacții au mai avut cei patru jurați, telespectatorii vor afla sâmbătă, începând cu ora 20.00, în cea mai nouă ediție iUmor, la Antena 1 și pe AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Media » Artişti ai Circului Metropolitan, moment de excepție pe scena iUmor. Cheloo: "Un număr extraordinar de bine lucrat, până la ultimul detaliu!"