Antena Meniu Search
x

Cătălin Coşarcă, nou nume în distribuţia comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Un nou nume completează distribuţia primei comedii romantice româneşti, Lasă-mă, îmi place! Camera 609, difuzată în fiecare vineri, de la 20.30, la Antena 1. Actorul Cătălin Coşarcă va juca un avocat care va influenţa povestea serialului. 

de Redactia Observator

la 20.10.2023, 14:37

Actor, improvizator şi regizor, Cătălin Coşarcă a absolvit Facultatea de Teatru, secţia Actorie, U.N.A.T.C, în anul 2010, an în care a debutat ca improvizator şi trainer de improvizaţie, cu trupa Backstage Boys, înfiinţată chiar de el. De-a lungul timpului a jucat în mai multe sketch-uri de comedie, între care „O Odisee Pământeană”, „Nu se poate termina aşa” şi „Paradisio”, dar şi „Odă la bucurie”, regizat chiar de el şi în filme precum „Vineri Seară”, „Amnesia” sau „Teambuilding”.    

În comedia romantică de la Antena 1, adaptare după producţia turcească Room 309, telespectatorii îl vor putea urmări în fiecare vineri, de la 20:30, în rolul lui Dragoş Bănărescu, avocatul tatălui Dianei Soare (Graţiela Voicu), un tânăr care va influenţa povestea serialului. Atunci când tatăl Dianei nu îşi va mai permite să îi achite onorariul, din cauza problemelor pe care le are, Dragoş ajunge să îi ceară Dianei. Iar când realizează, foarte repede de altfel, că situaţia Dianei este foarte ofertantă şi că prin ea îl poate escroca pe Victor Pop (Matei Negrescu) de mulţi bani, nu stă pe gânduri. 

Mai multe pe a1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Media » Cătălin Coşarcă, nou nume în distribuţia comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 609