Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Cine este Raul Pasetto, italianul care i-a cunoscut pe Brad Pitt și George Clooney. "O prefer pe soția lui!"

Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. În ediţia de luni seară a emisiunii difuzate la Antena 1 şi în AntenaPLAY, l-am cunoscut pe Raul Pasetto, italianul care a reușit să îi uimească din plin pe jurați cu dezvăluirile făcute. Acesta mărturiseşte că a întâlnit o mulţime de vedete, inclusiv pe Brad Pitt și George Clooney.

de Redactia Observator

la 15.04.2024, 22:39

Vezi și

Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Potrivit a1.ro, sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite a adus rețete delicioase și povești de viață surprinzătoare. Printre cei mai surprinzători concurenți a fost și Raul Pasetto, un italian cu o viață desprinsă parcă dintr-un film de la Hollywood. Concurentul i-a uimit pe jurați atunci când a spus cu ce personalități a avut ocazia să se întâlnească de-a lungul timpului.

Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Cine este Raul Pasetto

Concurentul a ales să pregătească o rețetă mai specială de paste (aglio olio peperoncino) și în timp ce gătea totul a povestit detalii despre el și viața lui. „Am venit la Chefi la cuțite ca o ocazie să mă fac cunoscut și să-mi găsesc validarea, să-mi aflu locul în lumea restaurantelor”, a zis concurentul, care a dezvăluit detalii despre întâlnirea lui Ugo Tognazzi, un celebru actor, regizor și comediant italian.

„Am fost mai întâi barista, apoi barman, apoi bartender și am ajuns ulterior și director”, a dezvăluit italianul despre evoluția lui profesională. Jurații au degustat preparatul și apoi au încercat să ghicească cine ar fi putut găti un astfel de preparat, în ediția 12 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 15 aprilie 2024. Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Raul Pasetto, care s-a prezentat.

Pe acelaşi subiect

„Am venit din Italia, din Milano. Povestea mea e că am pornit ca barman. Am fost barista, apoi barman, apoi bartender și am ajuns ulterior și director sau manager de hotel. Am lucrat 5 ani cu Dolce & Gabbana la un restaurant din Milano. M-am ales cu o experiență minunată în plan profesional”, a dezvăluit concurentul, care a spus care a fost problema în colaborarea cu celebrii creatori de modă.

„Am lucrat apoi în Veneția, cinci ani, m-am ocupat de baruri, vara lucram cu Warner Bros, Universal Pictures, orice actor care venea în Veneția pentru festivaluri trecea pe la noi. Am întâlnit pe Brad Pitt, pe George Clooney. O prefer pe soția lui. Cea mai frumoasă persoană a fost Sylvester Stallone, e același om ca înfilmul Rocky. E top!”, a zis concurentul, care i-a fascinat pe jurați cu dezvăluirile sale.

Pentru preparatul său, concurentul a primit două cuțite și Richard a decis să îi dea al treilea cuțit, pentru a putea merge mai departe în botocampul Chefi la cuțite sezonul 13.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Media » Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Cine este Raul Pasetto, italianul care i-a cunoscut pe Brad Pitt și George Clooney. "O prefer pe soția lui!"