Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuțite, 15 octombrie 2023. Cei trei juraţi s-au întrecut în amulete. Ce au decis înainte de al 11-lea battle

În ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în amulete. Ziua a început în forță pentru jurați și pentru cele trei echipe din competiție. Și, de parcă tema de gătit n-a fost îndeajuns de dificilă, jurații au complicat și ei regulile jocului cu niște amulete periculoase.

de Redactia Observator

la 15.10.2023, 21:33

Vezi și

După ce s-au sfătuit în privința preparatelor alese, cronometrul a pornit și toată lumea s-a apucat de gătit. La un moment dat, alarma s-a dat în bucătărie, căci Florin Dumitrescu a apăsat butonul prin care anunța o amuletă.

"Alege 30 de minute dintr-o probă în care concurenții celorlalte echipe vor găti în ștafetă, unul câte unul, schimbându-se la fiecare trei minute", a zis Dumitrescu.

N-a durat mult și Sorin Bontea a făcut și el o mișcare similară."Mă gândea dacă să dau acuma sau să las final...Dacă tot e spectacol, atunci să fie spectacol! Am zis că trebuie să contracarez, așa că am dat și eu amuleta", a zis el.

Fără să mai stea pe gânduri, și Cătălin Scărlătescu a apăsat butonul roșu și a anunțat o amuletă: "Să fie unul mai cu moț! Fiți atenți: concurenții celorlalte echipe trebuie să vorbească în versuri pe parcursul întregii probe".

Așa cum era de așteptat, lupta s-a complicat din plin, în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Media » Chefi la cuțite, 15 octombrie 2023. Cei trei juraţi s-au întrecut în amulete. Ce au decis înainte de al 11-lea battle