Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Chefi la cuţite, 2 octombrie 2023. Decizia lui Bontea, implorat de Florin Dumitrescu să aibă milă

Chefi la cuţite, 2 octombrie 2023. Luni seară, chefii le-au dat din nou întâlnire fanilor, după ce, în ediţia trecută a emisiunii, show-ul culinar a fost lider de audienţă atât pe publicul comercial, cât şi la nivel urban. În ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 , disponibilă pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, Sorin Bontea a ales să folosească o amuletă extrem de puternică. Înainte, însă, Florin Dumitrescu a făcut un gest neașteptat.

De Redactia Observator la 03.10.2023, 22:42
Vezi și

Chefi la cuţite, 2 octombrie 2023. Potrivit a1.ro, în ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, cele trei echipe s-au întâlnit în bucătărie pentru a se întrece în cel de-al patrulea battle. Ca să își ajute echipa, Sorin Bontea a decis să folosească o amuletă extrem de puternică. Chiar înainte de-a da alarma, Florin Dumitrescu a făcut însă un gest neașteptat.

Chefi la cuțite 2 octombrie 2023. Sorin Bontea a folosit o amuletă puternică

De data aceasta, Irina Fodor a adus pentru cele trei echipe o provocare de zile mari. A pregătit 16 cloșuri cu câte 16 ingrediente și, ca să complice și mai tare proba, fiecărui aliment i-a fost atribuită o culoare, ce trebuie să se regăsească pe farfurie. Sub cloșuri, concurenții descoperit astfel ce ingrediente vor fi vedetele acestui battle, dar și ce culoare trebuie să aibă în mod obligatoriu în farfurie: edamame, piept de pui, alge, urechi de porc, fistic, lapte bătut, măsline verzi, piept de pui, whiskey, vanilie, lemongrass, kiwi și brânză cedar.

După ce a stat puțin pe gânduri, Florin Dumitrescu a ales ingredientele pentru echipa sa, dar și pentru rivalii săi. Pentru el a ales vanilie, fistic, edamame și lemongrass, lui Sorin Bontea i-a dat lapte bătut, whiskey, kiwi și măsline verzi, iar lui Cătălin Scărlătescu i-a dat urechile de porc, pieptul de pui, algele și brânza cedar.

Pe acelaşi subiect

Emoțiile au fost mari și toată lumea a încercat să pregătească rețete cât mai gustoase și aspectuoase pentru juriul acestei ediții: doctorul Mihail Pautov și echipa emisiunii Medicool.

Florin Dumitrescu, gest neașteptat

La un moment dat, în timp ce își coordona echipa, Florin Dumitrescu s-a prins de faptul că Sorin Bontea vrea să folosească o amuletă și a recurs la un gest neașteptat: s-a apropiat de el și a început să îl roage să renunțe la idee. „Sorine, nu azi, te rog! Hai mă, Sorine! O să plâng! Nu azi, te rog eu. Gândește-te de două ori!”, a zis el, încercând să evite „primejdia”.

„Divide et impera! Sucește chefii celorlalte două echipe pe parcursul unei jumătăți de probe. Chefii vor fi obligați să conducă echipele adverse fără să comunice cu echipele lor”, este amuleta folosită de Sorin Bontea.

Ajunși la bancul advers, Scărlătescu și Dumitrescu au început să coordoneze concurenții, dar la un moment au venit și la Bontea la banc. „De când a începutul sezonul, amândoi s-au aliat și sunt călare pe mine, frate! Doar ca să-mi pună bețe în roate, n-ai văzut așa ceva”, a zis Bontea la testimonial.

La un moment, Raluca și Monica au prins curaj și au luat decizia de-a face o brioșă, fără ca Scărlătescu să știe, dar și un toping fărcut pe furiș. Dorința de-a câștiga acest battle a fost mare și acest lucru s-a văzut din plin.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Media » Chefi la cuţite, 2 octombrie 2023. Decizia lui Bontea, implorat de Florin Dumitrescu să aibă milă