Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, 22 aprilie 2024. Irina Fodor a anunțat ce temă de gătit a pregătit la primul battle

A început primul battle în ediţia 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 22 aprilie 2024. Chefii au rămas blocaţi când au aflat ce au de făcut.

de Redactia Observator

la 22.04.2024, 22:54

Chefi la cuțite, 22 aprilie 2024. Irina Fodor a anunțat ce temă de gătit a pregătit la primul battle

Orlando Zaharia, Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki și-au îmbrăcat tunicile și s-au întâlnit cu concurenții pe care i-au ales pentru echipele lor, la Chefi la cuțite sezonul 13. Surpriza a fost mare atunci când în bucătărie și-a făcut apariția Irina Fodor și aceasta a anunțat ce temă de gătit a pregătit pentru primul battle de la Chefi la cuțite sezonul 13, în ediția din 22 aprilie 2024.

Irina Fodor a anunțat ce temă de gătit a pregătit la primul battle

„Eu vin cu foarte multă încredere, că am 2 cuțite de aur. Dar nu știu cum lucrează ei în condiții de stres, cum lucrează ei la nivel de echipă. Poate sunt foarte buni pe individual”, a fost de părere Orlando Zaharia.

„Am emoții mari”, a zis Richard Abou Zaki. „Nu mi-e frică de nicio echipă, nu am emoții”, a dezvăluit Alexandru Sautner, care a părut extrem de sigur pe forțele sale.

Ușile s-au deschis și în bucătărie și-a făcut apariția Irina Fodor și nu mică a fost surpriza tuturor atunci când aceasta a anunțat ce surprize a pregătit pentru primul battle de la Chefi la cuțite sezonul 13, din 22 aprilie 2024. „Încep confruntările sezonului 13, un număr foarte special, de care se leagă tot felul de superstiții. La începutul secolului trecut apărea în dicționare triscaidecafobia, adică fobia de tot ce este legat de acest număr. Pentru voi este sezon de început, de asta cred că acum, în debut de confruntări, merită să îi aducem o ofrandă. Aveți de gătit un dish cum nu s-a mai pomenit: ci 13 ingrediente! Atenție, nici mai puțin”, a fost anunțul complet neașteptat făcut de Irina Fodor, la primul battle de la Chefi la cuțite sezonul 13, din 22 aprilie 2024.

Degustarea și jurizarea este făcută de coșari, pentru ca aceștia să alunge ghinionul numărului 13. Sub bancul de lcuru, chefii au găsit hârtie și instrumente de scris, pentru a face lista de ingrediente. N-a durat mult și cei trei jurațiț au început să discute cu membrii echipelor lor, pentru a stabili ce gătesc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Media » Chefi la cuțite, 22 aprilie 2024. Irina Fodor a anunțat ce temă de gătit a pregătit la primul battle