Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu, explozie de nervi în timpul celui de-al șaselea battle. Ce a dezvăluit un concurent

Chefi la cuţite, 4 octombrie 2023. În ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, disponibilă pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, Chef Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Cosmin Berki în timpul celui de-al șaselea battle.

de Redactia Observator

la 04.10.2023, 22:48

Vezi și

Chefi la cuţite, 4 octombrie 2023. Potrivit a1.ro, în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, echipele s-au întâlnit din nouîn bucătărie pentru a se întrece în cel de-al șaselea battle. La un moment dat însă, Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Cosmin Berki.

Chefi la cuțite 4 octombrie 2023. Haos în bucătărie

Cele trei echipe din acest sezon al emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 s-au întrecut la o probă de făcut clătite, apoi și-au ales ingredientele cu care vor găti și pe care ceilalți nu au voie să le folosească. Ca să își ajute concurenții, Cătălin Scărlătescu a ales să folosească o amuletă puternică. N-a durat mult și Sorin Bontea a folosit și el un avantaj, urmat apoi de Florin Dumitrescu.

Astfel, haosul a cuprins bucătăria emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, în ediția 21 difuzată pe 4 octombrie 2023.

Pe acelaşi subiect

Pe lângă faptul că doi dintre chefi au impus concurenților din echipele adverse să înceapă orice frază cu un slogan ales de ei, totul a culminat cu regula de-a cânta frazele. Cine a greșit a primit freeze, însă nu toți concurenții au înțeles întocmai ce presupune acest lucru.

„Freeze la albastră fiindcă a vorbit Cosmin aiurea!”, a zis Cătălin Scărlătescu supărat. „Am luat freeze din cauza mea. Eu credeam că freeze e să nu mai faci nimic, dar eu credeam că poți să te plimbi pe acolo, nu să stai într-un loc”, a explicat concurentul.

„O să vă reamintesc încă o dată. Freeze e freeze! Nu te plimbi, nu vorbești!”, a strigat juratul supărat.

Ce a dezvăluit Cosmin Berki la testimonial

Cosmin Berki a dezvăluit în testimonial faptul faptul că a vrut să dea cartofii de pe foc deoparte, ca să nu se ardă, însă Scărlătescu a fost atât de supărat încât l-a obligat să stea în freeze și să lase mâncarea să se ardă, tocmai ca să îi arate că regula de freeze trebuie respectată.

Practic, juratul nu și-a mai putut stăpâno reacțiile și a răbufnit, semn că emoțiile și tensiunile au atins cote maxime. „E zona crepusculară. Welcome to Socola!”, a zis Florin Dumitrescu, uimit de haosul ce a cuprins bucătăria emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

„Nu mai pot, mi s-au amestecat gândurile!”, a spus Sorin Bontea, semn că proba de azi a fost una pe care nimeni n-o va uita prea curând.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu, explozie de nervi în timpul celui de-al șaselea battle. Ce a dezvăluit un concurent