Antena Meniu Search
x

Echipa Saint Tropez a pierdut aseară primul concurent, într-o ediţie lider de piaţă. Un ingredient inedit îi va lăsa mască pe chefi diseară

Competiţia Chefi la cuţite devine din ce în ce mai dură cu fiecare ediţie de confruntări, iar asta au simţit-o pe pielea lor aseară, concurenţii celor trei echipe, într-o ediţie care s-a impus ca lider de audienţă, pe toate targeturile.

de Redactia Observator

la 03.10.2023, 22:15

Vezi și

Ingrediente inedite, combinate în culori cât mai interesante, le-au dat mari bătăi de cap, iar o amuletă aruncată în joc de chef Bontea a instaurat haosul la bancurile de lucru. După un duel complicat, echipa Saint Tropez a pierdut primul concurent, pe Monica Iliescu. 

Difuzată aseară în intervalul 20:29 – 23:55, cea de-a 19-a ediţie Chefi la cuțite a fost lider de piață pe toate targeturile. Astfel, pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, Chefi la cuțite a înregistrat pe întregul interval orar 7.4 puncte de rating și 25.2% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund, Pro TV, a obținut 5.4 puncte de rating cu 18.7% cotă de piață.

Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 7.5 puncte de rating și 21.6% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2, Pro TV, a obținut 4.8 puncte de rating și 13.8% cotă de piață.

Mai multe pe a1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Media » Echipa Saint Tropez a pierdut aseară primul concurent, într-o ediţie lider de piaţă. Un ingredient inedit îi va lăsa mască pe chefi diseară