Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, lider de audiență. Sorin Bontea a câștigat bomba cu mai multe amulete

Bucurie mare pentru Chef Bontea în ediția Chefi la cuțite de ieri seară: juratul a câștigat bomba cu mai multe amulete pusă în joc de Irina Fodor, într-o ediție a show-ului culinar care s-a impus ca lider de audiență. Emisiunea de aseară este disponibilă pe AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 14.09.2023, 15:36

Chefi la cuție
Chefi la cuțite, lider de audiență. Sorin Bontea a câștigat bomba cu mai multe amulete - Antena 1

Cea de-a noua ediție a emisiunii Chefi la cuțite, difuzată aseară în intervalul 20:29 – 23:52, a fost lider de piață pe targeturile comercial și urban. Astfel, pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, Chefi la cuțite a înregistrat pe întregul interval orar 6.5 puncte de rating și 26.4% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund a obținut 5.2 puncte de rating cu 21.1% cotă de piață. Antena 1 a înregistrat 7.3 puncte de rating și 29 cotă de piață. Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 6.4 puncte de rating și 20.3% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2 a obținut 5.1 puncte de rating și 16.3% cotă de piață.

În minutul de aur 21:40, emisiunea Chefi la cuțite a fost urmărită de peste 1,3 milioane de telespectatori. Totodată, Antena 1 s-a impus ca lider de audiență și pe intervalul orar prime time (19:00 – 23:00), înregistrând pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, 5.6 puncte de rating și 23.6% cotă de piață, în timp ce postul TV de pe locul secund a obținut 5.2 puncte de rating și 22.1% cotă de piață.

Aseară, Irina Fodor i-a provocat pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la o întrecere pentru câștigarea celei de-a doua bombe din competiție, prima fiind depusă la seiful care va reprezenta miza ultimei bătălii dinainte de bootcamp. Astfel, dacă data trecută, Chef Ștefan Popescu a fost cel care a câștigat bomba, alimentând seiful cu un premiu atât de valoros, de data acesta cel care a sperat să repete performanța în rolul celui de-al patrulea competitor a fost Chef Florin Ivan.

Mai multe detalii pe A1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Media » Chefi la cuțite, lider de audiență. Sorin Bontea a câștigat bomba cu mai multe amulete