Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite, show savuros în marea premieră a sezonului 12

Marea premieră a sezonului 12 Chefi la cuțite a adus aseară la Antena 1 un spectacol culinar cu adevărat savuros. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au reintrat în arena amuletelor, dornici să câștige cât mai multe avantaje pentru viitoarea etapă a confruntărilor între echipe. Cel de-al patrulea Chef invitat la întrecerea inaugurală a fost Iosif Ștefănescu, dar prima victorie i-a revenit cu Chef Bontea, care și-a adjudecat astfel o amuletă importantă.

de Redactia Observator

la 03.09.2023, 09:41

Vezi și

În această seară, în platoul preselecțiilor vor păși noi concurenți cu ambiții mari și povești interesante cu care își asezonează preparatele gătite în bucătăria Chefi la cuțite. Unul dintre concurenții celei de-a doua ediții este George Găină, românul care a gătit pe iahtul celebrului armator grec Aristotel Onassis pentru Leonardo DiCaprio, Mike Tyson și Cuba Gooding Jr.

Tot în această seară, Chefii vor primi vizita uneia dintre legendele fotbalului românesc: Ioan Andone le va face o demonstrație culinară juraților, condimentată cu povești din culisele carierei sale sportive de succes. "Trebuie sa recunosc ca sunt pasionat de bucatarie chiar intru in bucatarie sa imi ajut sotia. Acum am inceput sa gatesc si mancare spaniola, daca stau pe acolo am invatat", a declarat Ioan Andone.

De partea cealaltă, Roxana Blenche intră în competiție cu Chefii pentru cea de-a doua amuletă, întrecerea fiind jurizată de Dani Oțil. Ce verdicte vor da jurații la audițiile pe nevăzute, dar și cui îi va înmâna Dani Oțil cea de-a doua amuletă a sezonului 12 vom afla în această seară, de la ora 20:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Media » Chefi la cuţite, show savuros în marea premieră a sezonului 12