Antena Meniu Search
x

Dan Țuțu revine în postura de invitat special în cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată sâmbătă, ora 20.00, la Antena 1: "Datorită acestei emisiuni, am ajuns la sute de spectacole"

Cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, îl readuce în faţa juriului şi al telespectatorilor pe Dan Țuțu, în postura de invitat special, apreciat pentru darul său de a spune povești.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 07.12.2023, 14:20

Jurații s-au bucurat nespus să îl revadă pe scena iUmor pe Țuțu, iar Delia a mărturisit despre invitat: "Țuțu este deja de-al casei, ne plac mult poveștile lui!".

Despre participarea, în trecut, la iUmor, Țuțu, pe numele real, Dan Constantinescu, a declarat: "Datorită acestei emisiuni, am ajuns la sute de spectacole naționale și internaționale. Dacă nu era iUmor, Dan Țuțu nu mai exista astăzi!".

Dan Țuțu a început să facă stand-up după ce, în 2015 a ajuns la un spectacol, dar în ipostaza de spectator: ,,Cei de pe scenă au avut nevoie să interacționeze cu cineva din sală. Cum nimeni nu se oferea, prietenii m-au împins pe mine pe scenă. Cred că m-am prezentat bine, pentru că la final m-au întrebat oamenii dacă sunt actor, apoi mi-au oferit cinci minute în deschiderea următorului spectacol. Am stat 15 minute, pentru că m-a luat valul”.

Cu ce povești a reușit invitatul să-i amuze pe cei din sală, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă ediție iUmor, difuzată sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Cel de-al 15-lea sezon iUmor continuă în fiecare sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1! Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că femeile din România ar trebui să primească mai mulţi bani decât bărbaţii?

Observator » Media » Dan Țuțu revine în postura de invitat special în cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată sâmbătă, ora 20.00, la Antena 1: "Datorită acestei emisiuni, am ajuns la sute de spectacole"