Antena Meniu Search
x

Doina Teodoru îmbracă uniforma de școlăriță și revine pe scena iUmor cu un roast de senzație

Cel de-al doilea episod din iUmor – Alege comedia sezonul 16 va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1 și aduce pe micile ecrane noi surprize și concurenți talentați, dar și detalii despre cum decurge campania electorală pentru alegerea unui Președinte iUmor, unde fiecare vot contează pentru Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea.

de Redactia Observator

la 22.02.2024, 14:15

Doina Teodoru îmbracă uniforma de școlăriță și revine pe scena iUmor cu un roast de senzație

Doina Teodoru, câștigătoarea sezonului 3 iUmor, îmbracă uniforma de școlăriță și revine pe scenă, pregătită de un roast de senzație: "Bordea, nu mai fi enervant și insuportabil pe toate momentele concurenților”, i-a transmis aceasta lui Bordea, continuându-și discursul la adresa lui Cheloo: "Pentru asta este plătit Cheloo!”. Doina nu s-a oprit, astfel că nici Natanticu nu a scăpat de roast-ul ei acid: ,,Natanticu, tu, pe actorie, ești ca Hagi – stângaci!”. 

Întregul roast al Doinei Teodoru, despre care Cheloo a declarat: ,,Este singura actriță care a folosit iUmor ca pe o rampă de lansare și a muncit în fiecare zi în care a venit aici. Indiferent cu ce moment vine, fata asta chiar muncește mult!”, va putea fi urmărit duminică seara, începând cu ora 21:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Media » Doina Teodoru îmbracă uniforma de școlăriță și revine pe scena iUmor cu un roast de senzație