Antena Meniu Search
x

Video Finala Power Couple România. Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câştigat competiția din Malta: "Suntem cea mai bună alegere unul pentru celălalt"

Finala Power Couple România. Cuplul format din Daiana Anghel și Sorin Gonțea au reuşit să câştige competiția Power Couple şi să încaseze cecul de 27.350 de euro. Ei au reuşit să îi întreacă pe Oana Matache şi Radu Siffredi în Marea Finală

de Redactia Observator

la 13.03.2024, 23:21

Vezi și

Cei doi s-au luptat alături de alte nouă cupluri, au fost eliminaţi, dar au revenit după o săptămână de la eliminare şi au reuşit să câştige competiția datorită armoniei, iubirii şi încrederii. 

Cine sunt Daiana Anghel și Sorin Gonțea, marii câştigători de la Power Couple

"Power Couple a fost o experienţă senzaţională. A fost intens, emoţionant, greu şi foarte frumos. Ne-am depăşit limitele, ne-am cunoscut în situaţii în care probabil niciun alt context nu ne-ar fi pus şi ne-am reconfirmat că suntem cea mai bună alegere unul pentru celălalt", a spus Daiana după ce s-au terminat filmările.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea sunt împreună de aproape un deceniu. S-au căsătorit însă în urmă cu patru ani. În 2020, cei doi au trecut printr-o mare încercare, când soţul Daianei Anghel a suferit un infarct. Chef Sorin Gonțea s-a născut în Brașov, are 48 de ani şi este un bucătar cunoscut în toată România și a făcut numeroase meniuri pentru restaurante atât din Capitală, cât și din alte orașe. 

Daiana Anghel este cunoscută în lumea online pentru sfaturile sale de frumusețe şi împreună cu soțul ei, Chef Sorin Gonțea, au decis să se alăture provocării „Power Couple România – La Bine și la greu”, aducând în competiție nu doar forța relației lor, ci și conștientizarea punctelor vulnerabile ale acesteia.

Daiana a mărturisit că, deși nu își amintește nici data cununiei civile, nici pe cea a nunții, relația lor s-a construit solid, pas cu pas, de-a lungul aproape unui deceniu de conviețuire. „Între noi lucrurile s-au construit în timp. Ne iubim foarte mult, dar a fost ceva ce s-a construit pas cu pas. Noi avem aproape 10 ani de când suntem împreună și încă sunt lucruri pe care nu le știm unul despre celălalt”, explică Daiana Anghel, subliniind că descoperirea continuă a partenerului este parte din magia relației lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Media » Finala Power Couple România. Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câştigat competiția din Malta: "Suntem cea mai bună alegere unul pentru celălalt"