Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ilona Brezoianu plutește la Splash! Vedete la Apă, vineri, de la 20.30, la Antena 1

Ilona Brezoianu a acceptat provocarea de a-și depăși limitele la Splash! Vedete la Apă, la îndemnul colegului său de platou, Florin Ristei: ,,Am venit la Splash! Vedete la Apă! din inconștiență și obligată de colegul meu, Florin Ristei, care mi-a dat această provocare. Sincer, eu mi-am propus să sar… de pe mal!”.

de Redactia Observator

la 07.08.2024 , 14:34

Ajunsă pe platformele Complexului Sportiv de Natație Otopeni, Ilona și a dat seama că: ,,Iau decizii foarte proaste în viață, iar venirea mea aici e una dintre ele! De ce m-am pus eu în situația asta?”, iar ce a urmat a fost demn de o piesă foarte bună de teatru, în stilul caracteristic al actriței. 

"Aveți pastile pentru frica de înălțime?”, a fost preocuparea Ilonei, care a stârnit hohote de râs printre colegi, continuând: "Vreau să sar de pe margine, să mă distrez și să mă bucur de atmosferă!”.

Ce i-au transmis colegii, cât de curajoasă a fost actrița și de la ce înălțime a sărit, telespectatorii pot vedea în ediția difuzată vineri seară, începând cu ora 20:30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY. 

Articolul continuă după reclamă

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Media » Ilona Brezoianu plutește la Splash! Vedete la Apă, vineri, de la 20.30, la Antena 1