Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Insula Iubirii, 21 august 2024. Andrei şi-a dat frâu liber emoţiilor. Declaraţia neaşteptată pentru Diandra

Insula Iubirii, 21 august 2024. În episodul 18 din sezonul 8 de Insula Iubirii, Andrei și ispita Diandra s-au ascuns de camere în baie, acolo unde concurentul a decis să îşi exprime sentimentele pentru ispită.

de Redactia Observator

la 21.08.2024 , 22:22

În testimonial, Diandra a spus că ea și Andrei își doreau foarte mult niște momente de intimitate, departe de camere pentru a-și putea trăi povestea de dragoste. Andrei și Diandra petrec mult timp împreună și se comport exact ca un cuplu. Ei mănâncă împreună, dorm împreună și ies la date-uri împreună. De câte ori au ocazia, cei doi intră în baie pentru a se feri de camera, căutând să petreacă momente de intimitate împreună.

Andrei și Diandra, un cuplu veritabil

Ei încearcă să se ascundă de camera atunci când vor să aibă parte de momente pasionale și nu de puține ori au intrat în baie și suntele care s-au auzit i-au dat de gol. De această dată, când au dat frâu liber sentimentelor în baie, Andrei i-a făcut o declarație de dragoste neașteptată Diandrei. „Ești așa mică și totuși simpatică foc! Uite acum eu aș face sex cu tine când te vâd așa. Dar cu fața asta, să ai fața asta și să nu mă vrei. Te iubesc!”, i-a zis Andrei ispitei Diandra, potrivit a1.ro.

Vezi și

Diandra nu i-a răspuns la „Te iubesc”, dar se aude cum cei doi se sărută pasional. După câteva momente de liniște, Andrei pare că e foarte euforic și îi spune Diandrei că nu îi vine să creadă ce se întâmplă.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Media » Insula Iubirii, 21 august 2024. Andrei şi-a dat frâu liber emoţiilor. Declaraţia neaşteptată pentru Diandra