Antena Meniu Search
x

Insula Iubirii, 27 august 2023. Relaţia spulberată după finala sezonului 7. Concurenţii care şi-au spus adio

Finala Insula Iubirii - sezonul 7. Testul relaţiei a ajuns la final, iar în ediţia difuzată duminică, 27 august 2023, la Antena 1, a sosit momentul adevărului pentru cupluri. După 21 de zile petrecute pe insulă, ceremonia finală a focului îi aduce faţă în faţă pe concurenţi. Experienţa alături de ispite i-a pus pe gânduri, iar acum se află, în sfârşit, cine a rezistat testului. "Cine iubeşte nu lasă?" A avut loc şi o cerere în căsătorie neaşteptată, urmată de o răsturnare totală de situaţie la întoarcerea în România.

de Redactia Observator

la 27.08.2023, 21:39

Finala Insula Iubirii, 27 august 2023. Concurenţii care şi-au spus adio
Finala Insula Iubirii, 27 august 2023. Concurenţii care şi-au spus adio - Antena 1

Finala Insula Iubirii - sezonul 7. Cinci cupluri, un singur test şi o miză uriaşă - propria relaţie. Au jucat pe o singură carte, şi cea mai importantă: a fidelităţii. În ediția 20 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, testul din Thailanda a ajuns la final pentru cele cinci cupluri. Potrivit A1.ro, la ultima ceremonie a focului, Bogdan Cîrlan a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Claudia Florescu. Chiar și Radu Vâlcan a fost emoționat de cele întâmplate. Fanii au putut afla și ce s-a întâmplat cu ei, la şase luni după show-ul de la Antena 1.

Finala Insula iubirii - 27 august 2023. Testul relaţiei a luat sfârşit

S-au confruntat cu adevăruri dramatice, şi-au descoperit partenerul în ipostaze în care nu ar fi avut ocazia să îl vadă altfel, s-au cunoscut pe ei înşişi aşa cum nu se ştiau, au aflat punctele vulnerabile din relaţie. Iar acum, Insula i-a adus în cel mai dramatic punct: marea confruntare cu partenerii, după 21 de zile, şi aflarea răspunsului pentru care au venit.

Pentru Bogdan Cîrlan și Claudia Florescu, Insula Iubirii sezonul 7 a fost ocazia perfectă pentru ca ea să descopere dacă partenerul său a reușit să evolueze și să se schimbe după trecutul tumultos pe care l-a avut. Dacă Bogdan a părut ceva mai reținut și a dat senzație că evită orice testare, Claudia nu s-a ferit să facă testul din plin, fără să își impună anumite limite. Totuși, și "tăcerea" lui a fost  un răspuns grăitor pentru Claudia.

Pe acelaşi subiect

Bogdan a cerut-o în căsătorie pe Claudia în finala Insula iubirii din sezonul 7

La finalul celor 21 de zile petrecute în Thailanda, cei doi s-au revăzut la ultima ceremonie a focului. După ce au privit o serie de imagini pe tabletă, Radu Vâlcan i-a întrebat cum își doresc să părăsească Insula Iubirii și acesta a fost momentul în care Bogdan Cîrlan s-a pus în genunchi și a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Claudia Florescu. Chiar și Radu Vâlcan a fost emoționat de cele văzute.

"Vreau să părăsim insula nu doar împreună, ci împreună ca o familie", a zis Bogdan Cîrlan, extrem de emoționat. "Cred că este răspunsul meu este evident", a replicat Claudia Florescu. Apoi, la un testimonial, aceasta a mărturisit că a fost "un gest frumos".

Schimbare totală la întoarcerea în România

După show, ceva neașteptat s-a întâmplat între cei doi. "După revenirea noastră în România a fost o perioadă frumosă, o perioadă cu ambiții, după care lucrurile s-au schimbat. La distanță de vreo 3 luni am decis să ne despărțim. Îi place să trăiască în confortul lui și asta niciodată nu mi-a plăcut la el, că nu a făcut măcar un pas mai mult decât putea", a mărturisit concurenta.

"Am avut o cădere, nu aveam chef să muncesc, nu aveam chef să fac absolut nimic. Și în momentul de față mă întreb de ce am căzut, de ce m-am lăsat. Cred că a fost relaxarea aia data de faptul că nu pot să o pierd", a spus Bogdan Cîrlan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Media » Insula Iubirii, 27 august 2023. Relaţia spulberată după finala sezonului 7. Concurenţii care şi-au spus adio