Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Insula Iubirii, 27 august 2024. Andrei și Ispita Eric, confruntare la bonfire. "Pot să te desconsider imediat"

Insula Iubirii, 27 august 2024. Ispita Eric și concurentul Andrei de la au avut parte de o întâlnire la ceremonia focului, în penultima ediție a sezonului 8 din Insula Iubirii. Cei doi au avut ocazia să lămurească care este relația fiecăruia cu Cristina. 

de Redactia Observator

la 27.08.2024 , 22:27

Andrei și ispita Eric s-au întâlnit la ceremonia focului, unde și-au spus mai multe lucruri într-un mod sincer. Concurentul a continuat să vorbească urât despre soția lui, Cristina, chiar în fața ispitei cu care ea s-a apropiat foarte mult.

Andrei și Ispita Eric de la Insula Iubirii sezonul 8, confruntare la bonfire. Ce i-a spus conurentul noului iubit al Cristinei

Întâlnirea dintre ispita Eric și Andrei a fost una destul de tensionată, în special din partea concurentului, care afirmă la un moment dat că a fost puțin agitat, însă s-a bucurat că a putut să se abțină.

Vezi și

„Am găsit în Cristina o femeie pasională, știe să sărute foarte bine”, spune Ispita Eric. „Nu poți să mă deranjezi cu asta, pot să te desconsider imediat. Alege-ți cuvintele foarte bine. Îți dau verigheta să i-o dai Cristinei”, spune concurentul Andrei, potrivit a1.ro.

La un moment dat, Andrei îi oferă verigheta ispitei Eric, iar acesta are un discurs emoționant: „Eu țin în mână 10 ani de fericire. 10 ani de bucurie, 10 ani în care femeia ți-a fost alături, te-a sprijinit”, spune ispita Eric.

„Eu nu pot să cred lucrul acesta. Nu mă interesează subiectul acesta”, spune Andrei. „Eric îți explică starea Cristinei în momentul de față. Această discuție e organizată pentru a ți se explica ce ți-a lipsit în relație”, spune Radu Vâlcan. „Putem să ne plângem, dar de fapt suntem toți 4 fericiți”, spune Andrei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Media » Insula Iubirii, 27 august 2024. Andrei și Ispita Eric, confruntare la bonfire. "Pot să te desconsider imediat"