Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Insula Iubirii, 30 iulie 2024. Tensiuni între băieţi, după ce ispita Tina a fost eliminată de pe insulă

Insula Iubirii, 30 iulie 2024. În cel mai recent episod al emisiunii, băieţii din cupluri au fost rugaţi de Radu Vâlcan să aleagă o ispită feminină pe care să o propună spre eliminare. Anunţul s-a lăsat cu o ceartă între băieţi după ce Andrei a anunţat că el nu este de acord cu decizia celorlalţi.

de Redactia Observator

la 30.07.2024 , 22:31

„Avem alegeri de făcut”, le spune Radu Vâlcan băieților. „Una dintre ispite va părăsi Insula Iubirii. Dar este o decizie pe care o vor lua băieții.” 

„Această veste nu a fost una foarte plăcută. Pentru că mi se pare că noi toate am format un grup foarte drăguț și nu mi-aș dori să plece nimeni”, mărturisește Anamaria, relatează a1.ro.

Băieții s-au retras pentru a face o alegere comună, însă Andrei nu i-a însoțit: „Aleg singur.”  „Și dimineață au dezbătut la micul-dejun același lucru”, au spus ispitele. „Poate să fie o fată care să fie un pericol pentru ei sau o fată care deranjează”, este de părere Loredana.  „Eu nu vreau să elimin pe nimeni”, spune Dani. „Nici eu nu vreau, dar...” spune Rareș. „Noi am decis deja”, prezintă Cornel decizia grupului. „A strigat azi în gura mare: <<Vreau acasă!>> Domnișoara Tina.”

Vezi și

"Nu sunt de acord”, intervine Andrei. „Șoc pentru mine, sincer. Eu am și zis atunci pe moment: "NU" Eu am crezut până în ultima clipă că ori e o glumă...” spune Diandra. „Eu nu sunt de acord. Nici măcar nu știam de alegerea care s-a făcut”, spune Andrei. „Mi-ai spus altceva mie.”

„Am ales cu toții că va fi Ioana”, declară Andrei. „Eu am rămas la aceeași variantă că așa s-a vorbit ieri. (...) Nimeni nu se aștepta.”Practic s-a certat cu toți. Țipa în gura mare că ea vrea acasă”, argumentează Cornel. „Simțeam decizia asta din partea lor”, susține Tina. „Oamenii care verbalizează adevărul întotdeauna vor fi trimiși acasă sau încearcă lumea să-i reducă la tăcere și apreciez din suflet că mi s-a confirmat treaba asta. Deci nimic real în deciziile lor.”

Plecarea Tinei a lăsat-o în lacrimi pe Lala. „Pe ei, adevărul îi doare foarte tare și nu vor să accepte”, spune Larisa. „Ei sunt obișnuiți cu împachetările acelea frumoase.”

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Media » Insula Iubirii, 30 iulie 2024. Tensiuni între băieţi, după ce ispita Tina a fost eliminată de pe insulă