Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Rareș și ispita Flori s-au apropiat prea mult la petrecere

Mai este extrem de puţin şi Insula Iubirii sezonul 8 se încheie. Dar acum par că tentaţile s-au trezit pentru Rareş. Iubitul Daianei a fost surprins în ipostaze neaşteptate cu ispita Flori. 

de Redactia Observator

la 26.08.2024 , 22:19

Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Rareș și ispita Flori s-au apropiat prea mult la petrecere

Concurentul a încălcat pentru a doua oară limitele impuse de Daiana, consumând mai mult alcool decât ar fi trebuit. Rareş a stat tot timpul cu ochii pe ispită, iar când Flori s-a retras pe canapeaua din vilă pentru câteva momente, a plecat să o caute, pentru a-i fi din nou în preajmă. 

A consumat din nou prea mult alcool

„La un moment dat, el chiar s-a amețit destul de mult și am simțit nevoia să mă retrag puțin. Am mers pe canapea, nu un minut că a venit după mine. A sărit direct în brațe la mine. Îi era foarte rușine pentru că s-a îmbătat.”, a spus ispita Flori.

Articolul continuă după reclamă

Dani a fost martor la gestul neașteptat al colegului său. Acesta a ținut neapărat să-i ofere și un sfat, spunându-i să aibă grijă cu astfel de fapte pentru că ar putea să își piardă relația.

„Rareșică, îți pierzi nevasta, stai cuminte. Eu am pierdut-o că ea m-a pierdut pe mine”, a fost replica pe care i-a zis-o Dani.

În cele din urmă, Rareș și-a dat seama că a consumat prea mult alcool și că pe Daiana ar putea să o supere imaginile difuzate cu el: „Nu trebuia să exagerez cu băutura, dar așa a fost să fie. De multe ori mai ai nevoie de o ieșire din rutina zilnică.”

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Media » Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Rareș și ispita Flori s-au apropiat prea mult la petrecere