Antena Meniu Search
x

Ioana State revine pe scena iUmor, în calitate de invitat special, duminică, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: "Avem dovada că există umor!"

Duminica aceasta, cel de-al nouălea episod iUmor o va avea ca invitat special pe Ioana State, care deschide ediția în stilul caracteristic, stârnind aplauzele tuturor: ,,Abia așteptam să revin la voi, m-am pregătit pentru seara asta, m-am machiat frumos, n-am plecat așa oricum de acasă, sper că se vede, da? Sunt frumoasă?!”. Doza de terapie prin comedie, oferită de finalista sezonului 4 iUmor, se vede duminică seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 12.04.2024, 12:43

Ioana State i-a amuzat pe toți cei din sală încă din primele minute, oferind, până la final, un număr savuros de stand-up comedy, apreciat de către toți cei patru jurați: "Îmi doresc din tot sufletul să apară un doctor, nu contează de unde, care să ateste următorul lucru – prostia e boală curată! Mie mi se întâmplă foarte multe lucruri care îmi afectează sănătatea, pe motiv că sunt proastă!".

"Wow, foarte, foarte bună! Atunci când vii pe scena iUmor și povestești ceva din viața ta, face ca momentul preznetat să fie mult mai valoros, pentru că este despre tine și exact asta a făcut Ioana State în această seară. Bravo, Ioana!”, a punctat Cosmin Natanticu, completat de Cheloo: "Avem dovada că există umor!".

Momentul integral va putea fi urmărit duminica aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și AntenaPLAY. Cel de-al 16-lea sezon iUmor continuă în fiecare duminică, de la 20.00, la Antena 1! Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, de la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite demonstrații de talent.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Media » Ioana State revine pe scena iUmor, în calitate de invitat special, duminică, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: "Avem dovada că există umor!"