Antena Meniu Search
x

Mauricio Lombardi a fost alegerea juriului pentru finala sezonului 16 iUmor Cheloo: „Mi-ai rănit sentimentele!”

Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea au ales, duminica aceasta, în semifinala iUmor, difuzată la Antena 1 și pe AntenaPLAY, un concurent care va merge în marea finală. Mauricio Lombardi a obținut votul unanim al celor patru jurați și s-a calificat direct în finala iUmor, alături de Alina și Cristin Tomi, Ansamblul Libelula, Daniele și Naimana, Doamna Gicuța, Edi Rădoiu, Mădălina Mhai, Mihaela Ionașcu, Paul Szabo, Roxana Chiperi, Sașa Pânzaru și Sasha Ciobanu.

de Redactia Observator

la 20.05.2024 , 11:39

„Am 40 de ani și sunt singur”, așa și-a început concurentul numărul, dezvăluind că se simte ca acasă în România, unde deja se află pentru cea de-a treia oară. „Ăsta este genul de umor pe care-l apreciez”, i-a mărturisit Cosmin Natanticu, în vreme ce Delia i-a transmis: „Te felicit pentru ce-ai făcut azi. Bravo. Ești un devărat profesionist!”.

Astfel, Mauricio Lombardi a fost alegerea juriului pentru a ocupa un loc în marea finală a sezonului 16 iUmor.

Duminica aceasta, de la 20.00, marea finală iUmor – Alege comedia, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile și, totodată, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, se vede la Antena 1 și pe AntenaPLAY!

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Toate firmele, obligate să folosească POS. Credeţi că măsura va combate evaziunea fiscală?
Observator » Media » Mauricio Lombardi a fost alegerea juriului pentru finala sezonului 16 iUmor Cheloo: „Mi-ai rănit sentimentele!”