Antena Meniu Search
x

Observator News, aplicaţia cu cea mai mare audienţă din România în august. Site-ul observatornews.ro, locul 1 în categoria ştiri generale

Aplicaţia Observator News a avut cea mai mare audienţă din România în luna august 2023, iar siteul observatornews.ro a fost pe primul loc în categoria Ştiri Generale, potrivit BRAT.

de Redactia Observator

la 01.09.2023, 16:22

Aplicaţia ObservatorNews a avut cea mai mare audienţă din România pe luna august 2023
Aplicaţia ObservatorNews a avut cea mai mare audienţă din România pe luna august 2023

Observator News este aplicaţia cu cea mai mare audienţă în luna august 2023: 104.748 de vizitatori unici au accesat aplicaţia de ştiri a Observator. Sunt 25 de luni la rând de când aplicaţia Observator News este lider între aplicaţiile de ştiri din România.

De asemenea, site-ul observatornews.ro este pe primul loc pe luna august în categoria ştiri generale, cu 8.302.334 vizitatori unici.

În luna august, Grupul Intact Media s-a clasat pe primul loc în SATI (Studiul de Audiență și Trafic Internet), pentru a treia luna consecutiv, cu 17.994.111 vizitatori unici.

Pentru a folosi aplicația Observator News pe telefonul tău, o poți descărca din Google Play sau din App Store.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Media » Observator News, aplicaţia cu cea mai mare audienţă din România în august. Site-ul observatornews.ro, locul 1 în categoria ştiri generale