Antena Meniu Search
x

Galerie foto Povestea tânărului care a fost private chef pentru Usain Bolt și Lewis Hamilton. Amuletă cu mari emoții, jurizată de Andreea Raicu

În această seară, de la ora 20:00, cea de-a zecea ediție Chefi la cuțite din sezonul 12 aduce o luptă pentru amuletă cu o probă specială, inspirată de dieta degustătoarei: Andreea Raicu jurizează întrecerea Chefilor. Iar în ringul audițiilor pășesc invitați de seamă și concurenți cu povești impresionante.

de Redactia Observator

la 17.09.2023, 20:52

Vezi și

Cel de-al patrulea competitor la confruntarea Chefilor este Bogdan Alexandrescu, iar amuleta oferită ca premiu are un avantaj cu greutate. ”Asta-i rea! Cine-a câștigat amuleta asta a câștigat și duelul. Cam așa s-a întâmplat de fiecare dată!”, a comentat Sorin Bontea. Așadar, jurații își vor da toată silința pentru a crea acea farfurie pe gustul Andreei Raicu, vedeta invitată la degustare în această seară. ”Cred că v-a fost foarte greu să gătiți pentru mine, fiindcă v-ați gândit că Raicu nu mănâncă nimic. Dar nu este deloc așa! Ador să mănânc și să experimentez tot felul de combinații culinare”, a declarat Andreea Raicu.

Tot în această seară îi vizitează pe Chefi un star din lumea fotbalului care își ia foarte în serios rolul în bucătăria show-ului culinar. Ilie Dumitrescu va fi gata să atace bancul de lucru cu aceeași energie ca la un meci de campionat mondial, declarându-se pasionat de arta culinară, fine dining și mâncare sănătoasă. ”Chefi la cuțite chiar este cea mai importantă emisiune culinară. Ca să câștigi primul loc e un fel de victorie la World Cup sau Champions League”, a spus cu entuziasm Ilie Dumitrescu, înainte de a începe să pregătească preparatul pentru Chefi.

În ringul preselecțiilor, ambițiile sunt la același nivel de competiție internațională – mai ales dacă vorbim de campioni mondiali precum Usain Bolt și Lewis Hamilton, pentru care unul dintre concurenții din această seară a avut ocazia să gătească. La doar 23 de ani, Janni Alexandridis se poate lăuda cu o experiență impresionantă în bucătărie, lista vedetelor pentru care a gătit fiind mult mai lungă.

Mai multe detalii pe A1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Media » Povestea tânărului care a fost private chef pentru Usain Bolt și Lewis Hamilton. Amuletă cu mari emoții, jurizată de Andreea Raicu