Antena Meniu Search
x

Video Power Couple România, 20 februarie 2024. Radu Siffredi și Emi şi-au făcut de cap înainte de marea probă: "Dă-i, tată, cu tupeu!"

Power Couple România, 20 februarie 2024. În cea de-a opta ediție a emisiunii de la Antena 1 şi din AntenaPLAY, telespectatorii i-au văzut pe băieţi rezolvând o probă aparte: un puzzle din cuburi uriașe, în timp ce răspund contracronometru la mai multe întrebări despre viața de cuplu. Însă cu foarte puțin timp înainte de marea probă s-a mai întâmplat ceva.

de Redactia Observator

la 20.02.2024, 22:42

Vezi și

Power Couple România, 20 februarie 2024. Potrivit a1.ro, provocarea din această seară, numită ”Fericirea are chipul tău”, i-a pus la grea încercare pe băieți, mai ales că atenția distributivă nu a fost chiar punctul lor forte. După ce fetele au evaluat riscurile, au calculat șansele și au aruncat mizele în joc, băieții au avut datoria de a face bani și a le demonstra partenerelor cât de buni sunt la a face mai multe lucruri deodată, fără să le dezamăgească.

Ediția din această seară a fost încărcată de emoții, adrenalină și umor, iar provocările de care au parte cuplurile în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Power Couple România, 20 februarie 2024. Ce au făcut Radu Siffredi și Emi înainte de probă

Înainte de a se pregăti fizic și psihic pentru bătălia de azi, concurenții au ținut să se mai amuze puțin chiar înainte de probă. Radu și Emi i-au luat prin surprindere atât pe ceilalți concurenți, cât și pe cameramani. În timp ce Emi stătea pe un scaun la soare, relaxându-se, Radu a venit cu un prosop mare pe care i l-a pus pe corp și cu o mașină de tuns.

Pe acelaşi subiect

„Bine ați venit astăzi la Siffredi Barber Shop!” a strigat concurentul. Emi îi intra în joc lui Radu și îi cere o tunsoare pe margini, moment în care Natanticu intervine de urgență. „Băi Radule, fii atent, Domnule Sifreddi, stați așa, înainte de orice, orice Barber Shop are un asistent, care prima oară se duce, îl spală, îi face masaj, îl pregătești!” spunea Natanticu masându-l pe Emi pe cap, intrând și el în joc.

Surprinzător, Emi chiar s-a lăsat pe mâna lui Radu pentru a se tunde, iar rezultatul a fost de-a dreptului uluitor. După multe manevre prin care Radu își scotea abilitățile de frizer în evidență, au început să apară și comentariile celorlalți concurenți care priveau amuzați. „Aici să îi mai pun niște păr” spunea Natanticu în timp ce Radu îl tundea cu multă „îndemânare”.

Emi nu s-a lăsat intimidat și i-a sugerat lui Radu să continue: „Dă-i tată cu tupeu!” strigase concurentul în timp ce ținea o oglindă mare în mână pentru a putea privi tot ce se întâmplă cu părul lui. Concurenții s-au amuzat copios de ceea ce făceau băieții și adăugau câte un comentariu ori de câte ori aveau ocazia.

„Vezi că te tot duci în sus!” „I-a făcut super chică” au fost doar două dintre observațiile înțepătoare. După puțin timp, Radu i-a arătat lui Emi cum arată și la spate cu ajutorul unei alte oglinzi, iar el suprins de felul în care este tuns, reacționează: „Da bre, las-o așa, numai, las-o așa”

Cu toate acestea, Radu a continuat să îl mai ajusteze puțin până când a considerat că este gata de plecare. „Acesta a fost primul episod din Radu Siffredi Barber Shop! Vă invit pe toți, chiar aici, la casa Power Couple să ne tundem împreună!” a strigat Radu la final. În tot acest timp Emi, cu noua lui frizură, a confirmat că iubitul Oanei Matache se pricepe de minune. „Domul Siffredi este foarte talentat!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » Power Couple România, 20 februarie 2024. Radu Siffredi și Emi şi-au făcut de cap înainte de marea probă: "Dă-i, tată, cu tupeu!"