Antena Meniu Search
x

Galerie foto Power Couple România, 6 martie 2024. Moment emoţionant între Anamaria şi Tudor Ionescu. "Am zis că te iubesc de mor"

Anamaria şi Tudor Ionescu au avut un moment rupt din filmele de dragoste în ediția 15 din Power Couple România de pe 6 martie 2024.

de Redactia Observator

la 06.03.2024, 22:43

Anamaria și Tudor Ionescu au început proba cuplurilor din ediția 15 Power Couple România, de pe 6 martie 2024, cu o presiune uriașă pe umeri. Aceștia au fost propuși la eliminare în urmă cu o zi deoarece au rămas cu 0 Euro în cont.

Așadar, cei doi sunt nevoiți să facă tot efortul pentru a câștiga provocarea „Risipitorii”. Este șansa lor de a rămâne în competiția reality show-ului. Deși au plecat încrezători în forțele proprii de la vilă, aceștia și-au schimbat părerea când au ajuns pe insula Gozo.

La fel ca celelalte cupluri, Anamaria și Tudor Ionescu au primit la dispoziție 30 de minute pentru a umple un acvariu cu apă până la marcajul roșu. Chiar dacă pare simplu de spus, misiunea nu este deloc ușoară pentru că trebuie să țină cont de anumite reguli.

„Noi doi pe condiție fizică suntem varză! (...) Ăla a fost drumul păcatelor!”, a evidențiat concurenta.

Pe acelaşi subiect

Cei doi s-au descurcat de minune și au făcut un „pod” din țevi aproape perfect prin care nu pierdeau deloc apă. Timpul și drumul anevoios au fost dușmanii lor în această misiune aproape „imposibilă”.

Anamaria Ionescu i-a făcut o declarație de dragoste lui Tudor Ionescu chiar în timpul probei de cuplu 

La finalul probei „Risipitorii”, Anamaria Ionescu a dezvăluit că a fost foarte mândră de soțul ei pentru că și-a dat interesul. Mai mult, aceasta i-a făcut și o declarație de dragoste în fața lui Dani Oțil. Concurentul nu va uita prea curând momentul desprins din filmele romantice.

„Tudor, te iubesc!”, a strigat soția artistului.

Pentru că se afla la o distanță considerabilă de partenera lui, Tudor Ionescu nu a avut ce mesaj i-a transmis. Așadar, i-a cerut să repete: „Poftim?!”. Solistul de la Fly Project a fost copleșit de gestul soției sale.

„Am zis că te iubesc de mor!”, a mai țipat Anamaria Ionescu.

„Deci când ai țipat la mine m-am gândit că mai avem măcar un minut și jumătate, să vin cu apa în gură”, a mărturisit artistul cu zâmbetul pe buze.

Pentru că nu au strâns suficientă apă în acvariu, Anamaria și Tudor Ionescu au pierdut provocarea de cuplu din ediția 15 Power Couple România de pe 6 martie 2024. Aceștia au reușit să umple mai bine de jumătate din cantitate.

La final, concurenta a ținut neapărat să își îmbrățișeze soțul și să-i ofere câteva cuvinte de laudă pentru implicarea lui: „Bine, băiatule! Ai intrat cu totul în apa aia, te iubesc! Ești foarte tare. Nu mai puteam să aduc apă...”

„Totul a fost bine!”, a fost replica dată de Tudor Ionescu.

Așadar, solistul de la Fly Project și partenera lui nu au ezitat să își arate afecțiunea în fața telespectatorilor, după cearta cruntă pe care au avut-o în urmă cu o zi.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Media » Power Couple România, 6 martie 2024. Moment emoţionant între Anamaria şi Tudor Ionescu. "Am zis că te iubesc de mor"