Antena Meniu Search
x

Power Couple România: Roxana Blenche și Cătălin Bucur au ieșit din competiție

Seara eliminatorie a etapei a treia Power Couple România – La bine și la greu a adus și o probă a cuplurilor memorabilă la Antena 1. Concurenții au încercat din răsputeri să-și depășească limitele, puși față-n față cu ingenioasa provocare numită ”Te iubesc așa cum ești”, care a stârnit o avalanșă de reacții sub imperiul stresului: teamă copleșitoare de înălțime, panică și lacrimi.

de Redactia Observator

la 22.02.2024, 13:17

Power Couple România: Roxana Blenche și Cătălin Bucur au ieșit din competiție

La finalul serii, perechea care a părăsit vila cuplurilor, în urma voturilor, a fost cea alcătuită din Roxana Blenche și Cătălin Bucur. ”Noi trebuia să fim puternici, ca să nu decidă votul parcursul nostru”, a declarat Cătălin.

De la înălțimea derutantă a unor stâlpi flexibili, concurenții au fost nevoiți, la proba de ieri seară, să se concentreze pentru a identifica defectele celuilalt, așa cum sunt acestea cunoscute de către ei din istoricul discuțiilor de cuplu în contradictoriu. Mai mult decât atât, pentru a muta dintr-o parte în alta un suport pe care se afla defectul ales, aceștia au avut de executat în aer un balans înfricoșător pentru mulți dintre ei. Dacă pentru Emi Popescu, Radu Siffredi sau Daiana Anghel proba acrobatică a părut imposibilă la început, dar au reușit, în cele din urmă, să depășească momentele de panică, pentru Eliza Natanticu stresul înălțimii și lipsa unui punct de sprijin pe stâlpul flexibil și-au spus cuvântul: concurenta a cerut oprirea probei. 

Mai multe pe a1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Media » Power Couple România: Roxana Blenche și Cătălin Bucur au ieșit din competiție