Antena Meniu Search
x

Te cunosc de undeva: Dublă provocare pentru Emi şi Cuza

Cea de-a doua gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1, vine cu o provocare de zile mari pentru Emi şi Cuza. Cameleonii care au ridicat în picioare publicul şi juriul de atâtea ori, cu interpretări foarte grele şi transformări fenomenale, vor fi puşi în faţa unei situaţii fără precedent pe scena transforming show-ului. Un moment care poartă semnătura unora dintre cei mari actori ai scenei româneşti, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, îi va provoca să facă un travesti în travesti. 

de Redactia Observator

la 22.02.2024, 09:38

Te cunosc de undeva: Dublă provocare pentru Emi şi Cuza

Încă de la primele repetiţii, artiştii de la Noaptea Târziu s-au arătat deopotrivă copleşiţi şi ambiţionaţi de provocarea ruletei. „Generaţii întregi au trăit cu umorul lor, cu piesele lor, cu scenetele lor sau cu filmele în care au jucat! Momentul vine cu o super încărcătură emoţională pentru noi!”, a dezvăluit Cuza la antrenamentele de actorie, în vreme ce profesoara de actorie, Adriana Trandafir, a completat: „Trebuie să recunosc că la acest moment sunt şi sensibilă şi nostalgică, pentru că am avut privilegiul să stau alături de ei, ca angajată a Teatrului de Revistă, vreme de 10 ani de zile. Îmi doresc ca prin momentul ăsta să ducem mai departe memoria marilor artişti!”.

Dublă provocare pentru Emi şi Cuza

Încă de la prezentarea lor pe scena transforming show-ului, Alina şi Pepe au remarcat greutatea momentului: „Trebuie să intre în pielea maeștrilor travestiului românesc, doi monştri sacri ai teatrului românesc: Stela şi Arşinel!”

Pe lângă presiunea enormă generată de greutatea personajelor, Emi şi Cuza vor avea de luptat cu o dublă provocare: „Trebuie să mă gândesc cum aş fi femeie, făcând un bărbat. Eu fiind bărbat. Vorbim de transpunerea în femeia care la rândul ei face un travesti!”, a dezvăluit Cuza. Mai mult, momentul ales este unul cu foarte multe versuri: „Sunt cinci piese într-o piesă!”, a completat şi Emi. „Momentul acesta este de pus în biblioteca noastră personală. Eu sper din tot sufletul să nu ne încurcăm, să nu ne şteargă Dumnezeu memoria, să nu ne dispară gramul ăla de talent pe care îl avem şi să iasă un moment pe care să îl putem arăta prietenilor!”, a mai spus Cuza

Cum se vor descurca Emi şi Cuza cu transformarea în cei doi mari artişti ai României, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Media » Te cunosc de undeva: Dublă provocare pentru Emi şi Cuza