Antena Meniu Search
x

Alexandru Ciucu, designerul Casei Regale a Romaniei face furori pe Coasta de Azur

Alexandru Ciucu, designerul Casei Regale a Romaniei, face furori pe Coasta de Azur. Bogatii lumii ii imbraca acum costumele. Anul acesta, creatorul de moda a pregatit o colectie si pentru doamnele care pun pret pe eleganta

Vezi și

Alexandru Ciucu a prezentat noua colectie "Lady vs. Gentleman 2013", in premiera, la Monte Carlo, in cadrul propriului eveniment exclusivist organizat in incinta Hotel de Paris sub inaltul patronaj al Casei Regale a Romaniei.

La expozitia colectiei mixte de costume elegante au participat peste 100 de invitati de seama, printre acestia numarandu-se Alteta Sa Regala Principele Nicolae de Romania, Ministrul Culturii din Monaco si Consulul Braziliei din Monaco.

Linia vestimentara semnata Alexandru Ciucu a fost apreciata de invitati pentru conceptul aparte, calitatea materialelor, corectitudinea croielii si atentia deosebita asupra detaliilor. "Prezenta a fost chiar mai numeroasa decat cea de anul trecut cand am avut prima prezentare la Monte Carlo. Multi dintre invitati stiau deja de evenimentul din 2012 si au venit acum in cunostinta de cauza. Ceea ce m-a bucurat insa foarte mult a fost prezenta in majoritate feminina si faptul ca prima mea colectie de dama a fost apreciata in Principat. Spre deosebire de anul trecut, in 2013 am preferat sa fac o expozitie de costume in locul unei prezentari clasice pentru a le da astfel ocazia invitatilor sa priveasca indeaproape detaliile colectiei", a declarat Alexandru Ciucu.

Expunerea colectiei a fost urmata de un cocktail pe superba terasa a hotelului de unde se puteau admira Portul si Palatul Princiar din Monaco.

Activitatea designerului Alexandru Ciucu in Monaco contribuie cu succes la construirea unei imagini pozitive a Romaniei in Principat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Alexandru Ciucu, designerul Casei Regale a Romaniei face furori pe Coasta de Azur