Antena Meniu Search
x

Beyonce si Jay Z, vacanta controversata in Cuba

Beyonce si Jay Z au intrat in gura americanilor dupa ce au ales ca destinatie turistica, la a cincea aniversare a casniciei, Cuba. Congresul american a deschis o investigatie pentru a afla daca cei doi artisti au aprobare pentru a vizita tara aflata sub embargo.

Vezi și

Daca sperau la un loc linistit in care sa-si petreaca aniversarea a cinci ani de casatorie, Beyonce si Jay Z nu au nimerit prea bine atunci cand au ales Cuba. Peste tot pe unde au mers, cei doi au fost asaltati de fani. La plimbare, la restaurant, chiar si in fata hotelului in care cei doi s-au cazat, fanii s-au adunat cu miile sa ii vada. Staruri de calibrul lor nu vin prea des in aceasta tara. Si cu atat mai putin americani. Statele Unite au impus embargo Cubei ceea ce inseamna ca oricine vrea sa calatoreasca in tara din America Centrala are nevoie de un permis special.

Americanii au cerut ca vizita celor doua staruri in Cuba sa fie investigata. Mai exact, Congresul vrea sa afle daca artistii au cerut permisiunea Guvernului pentru a calatori pe insula si daca da, ce motive au invocat. Oficialii americani cred ca fiecare dolar cheltuit in scop turistic in Cuba este folosit pentru a finanta regimul opresiv din tara.

Deocamdata, artistii nu au facut niciun comentariu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Beyonce si Jay Z, vacanta controversata in Cuba