Antena Meniu Search
x

PASTELE ZU: Buzdugan si Morar lanseaza CoZUnacul

Pastele lui 2013 este Zu. Buzdugan si Morar vor putea fi in casele fiecarui roman, prin intermediul cozonacului. Matinalii de la Radio Zu au lansat, astazi, CoZUnacul, dupa reteta lui chef Tudor Constantinescu, de la Top Chef

Vezi și

“CoZUnacul, cel mai frumos cadou de Paste. Noi iar o sa avem treaba de Paste, nu o sa reusim sa ajungem la mamele noastre acasa, asa ca macar voi sa ne aveti in casa in Sfintele Sarbatori Pascale”, a spus Mihai Morar.

“Sarbatorile Pascale. In primul rand, o experienta spirituala. Imi aduc aminte, fiind copil, in familie, Pastele era sfant. Mergeam la biserica, la 12 noaptea, inconjuram biserica de trei ori, cu lumanarea, a fost o experienta deosebita a copilariei mele”, a explicat Chef Tudor Constantinescu.

Astfel ca a tratat cu seriozitate problema. “Am acordat o atentie deosebita acestor produse romanesti, cu traditie, respectiv pasca si cozonacul, pe care le-am interpretat asa cum mi-au placut mie, cu foarte multa nuca, cu o branza dulce delicioasa, stafide si un aluat pufos pe care ne dorim sa-l mancam mai mult aluatul decat branza”, a mai declarat Constantinescu.

Primul client la CoZUnaci, a fost Cornel Ilie, de la Vunk. “O sa-l donam. O sa-l donam fundatiei Mereu Aproape, pentru cei varstinici, care au mult mai multa nevoie de el decat noi”, a sustinut Cornel Ilie.

CoZUnacul e facut intr-o chocolaterie din Bucuresti si poate ajunge pe masa oricui doreste pana in prima zi de Paste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri Mondene » PASTELE ZU: Buzdugan si Morar lanseaza CoZUnacul