Antena Meniu Search
x

UNTOLD 2018, de pus în calendar! Organizatorii festivalului de la Cluj au anunţat deja ediţia de la anul

AFTERMOVIE-ul evenimentului a fost lansat simultan la Cluj şi Bucureşti. Fanii au aflat cu această ocazie şi data ediţiei festivalului UNTOLD 2018.

Vezi și

Ediţia din acest an a festivalului fenomen UNTOLD a întrecut toate aşteptările şi a fost, fără doar şi poate, cea mai spectaculoasă de până acum. Cele patru zile de muzică electronică au fost rezumate în AFTERMOVIE-ul evenimentului, ce a fost lansat simultan, aseară, la Cluj şi Bucureşti. Fanii au aflat cu aceast ocazie şi data ediţiei festivalului UNTOLD de la anul!

Patru zile de muzică au fost rezumate într-un aftermovie UNTOLD. Spectatorii au putut retrăi astfel emoţiile din faţa ...scenelor pe care au mixat cei mai renumiţi DJ ai lumii. 

BOGDAN BUTA, manager general UNTOLD:

Încercăm să creştem nivelul şi cu siguranţă vom surprinde publicul cu artişti surpriză, o producţie şi mai impresionantă ca şi până acum, experienţele îmbunătăţite din momentul în care intră în festival şi până în momentul în care îl părăsesc.

Festivalul UNTOLD 2018 va fi în data de 2-5 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » UNTOLD 2018, de pus în calendar! Organizatorii festivalului de la Cluj au anunţat deja ediţia de la anul