Antena Meniu Search
x

Cerere în căsătorie cu mulţi cai putere în Oradea! Un tânăr i-a pregătit o surpriză de proporţii iubitei sale

Zeci de bikeri cu motoarele turate l-au ajutat pe George să o ceară de soţie pe aleasă inimii sale. O săptămână întreagă s-a pregătit tânărul îndrăgostit pentru marele moment! Şi a meritat! Larisa a spus DA!

Vezi și

Zeci de bikeri cu motoarele turate l-au ajutat pe un tânăr din Oradea să o ceară de soţie pe aleasă inimii sale. O săptămână întreagă s-a pregătit tânărul îndrăgostit pentru marele moment.

Bikerii au turat motoarele pentru ca George să-şi îndeplinească visul! Cu ajutorul prietenilor a pregătit zile întregi surpriza în detaliu.

Nu ştie absolut nimic, totul e pregătit de o săptămână, ca la carte. Ea ştie că sunt în oraş. Se mută un prieten şi trebuie să mutăm mobila, explică tânărul.

O zi extrem de emoţionantă nu doar pentru George, ci şi pentru mama lui.

Pe acelaşi subiect

"Am plănuit împreună şi vreau să-i fiu alături întotdeauna, atât lui, cât şi viitoarei nurori!", spune femeia.

Cu sufletul la gură, George a plecat spre casa iubitei lui. Zgomotul motoarelor turate a scos-o pe Larisa din casă. Nu mică i-a fost mirarea când a văzut mesajul postat pe motoare.

Cu ochii în lacrimi şi mâinile tremurânde, George a îngenunchiat în faţa Larisei. A primit plin de emoţie un DA pe care moticiclistul l-a aşteptat cu nerabdare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Cerere în căsătorie cu mulţi cai putere în Oradea! Un tânăr i-a pregătit o surpriză de proporţii iubitei sale