Antena Meniu Search
x

Chefi la cuţite, lider de piaţă cu peste două milioane de telespectatori

După Observator, începe cel mai încins show culinar. Chefii la Cuţite ajung în pielea concurenţilor la proba pentru amulete şi vor avea parte de cea mai dură jurizare. Vor face cunoştinţă cu cea mai nouă generaţie de bucătari şi vor primi sfaturi de la bloggeri.

de Redactia Observator

la 01.10.2019, 21:39

Vezi și

După Observator, începe cel mai încins show culinar. Chefii la Cuţite ajung în pielea concurenţilor la proba pentru amulete şi vor avea parte de cea mai dură jurizare. Vor face cunoştinţă cu cea mai nouă generaţie de bucătari şi vor primi sfaturi de la bloggeri. Aseară, show-ul a fost lider de piaţă cu peste două milioane de telespectatori. 

În faţa chefilor vin în această seară noi concurenţi dornici să-şi arate talentele în bucătărie.

Cei trei chefi vor primi, la rândul lor, cea mai usturătoare jurizare şi vor face cunoştinţă cu o nouă generaţie de bucătari.

Peste două milioane de români s-au uitat aseară la Chefi la Cuţite, în minutul de maximă audiență de la ora 20 şi 52 de minute. 

Emisiunea a fost lider detașat de piață pe toate categoriile de public. La nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a înregistrat 7,6 puncte de rating şi 24,6 cotă de piaţă. 

În această seară, chef Cătălin Scărlătescu, singurul jurat care nu a oferit cuţitul de aur, îşi caută cel mai puternic aliat. Dacă îl va găsi, aflaţi într-o nouă ediţie incendiară Chefi la cuţite, de la ora 20, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Chefi la cuţite, lider de piaţă cu peste două milioane de telespectatori