Antena Meniu Search
x

Concert aniversar Trooper, la Arenele Romane. Alin Dincă: 25 de ani trebuiau marcați într-un fel

Odată cu relaxările din ultima vreme, a sosit şi vremea spectacolelor! Vă anunţăm că formaţia Trooper ne invită la un concert cu totul şi cu totul special! Unul, de argint, dacă putem spune aşa, căci trupa aniversează 25 de ani de relaţie frumoasă cu muzica, publicul şi scena. Spectacolul aniversar va avea loc la Arenele Romane, chiar luna aceasta şi va avea și invitaţi surpriză! 

de Redactia Observator

la 02.06.2021, 16:07

Vezi și

Alin Dincă: Sunt 25 de ani de Trooper și 25 de ani trebuiau marcați într-un fel. Eram frustrat că am făcut lucrul ăsta doar online. Din punctul meu de vedere nici nu sunt concerte acelea, să cânți cu cinci camere în față, fără public. În rock despre asta e vorba, despre legătura dintre artiști și public. 

Alin Dincă: Acum se întâmplă minunea, 12 iunie, Arenele Romane. Ronnie este unul dintre invitații noștri. Este o mare onoare pentru noi. 

Ronnie Romero: A fost foarte greu pentru industria muzicală, în general, nu doar pentru muzicieni, ci și pentru cei implicați în industria muzicală, în general. Întotdeauna mă gândesc că noi suntem norocoși că am trecut prin această situație fără să lucrăm, dar au fost foarte mulți care au lucrat în fiecare zi și care au riscat în fiecare zi. Ei au suferit foarte mult. Din fericire eu am lucrat în studio, am înregistrat câte cinci ore pe zi, și mă bucur că revenim acum pe scenă. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Concert aniversar Trooper, la Arenele Romane. Alin Dincă: 25 de ani trebuiau marcați într-un fel