Antena Meniu Search
x

Connect-R îşi creştinează, mâine, fiica

Mai e o zi până la un mare botez în lumea muzicii româneşti. Connect-R îşi creştinează, mâine, fiica.

Vezi și

 Mai e o zi până la un mare botez în lumea muzicii româneşti. Connect-R îşi creştinează, mâine, fiica. Pentru Maya, cântăreţul a scos din buzunar mii de euro. A pus la punct un botez grandios, cu invitaţi aleşi pe sprânceană.

Connect-R va trăi cele mai intense emoţii. Nu pe vreo scenă din ţară. Ci pe scena vieţii lui. Cântăreţul şi soţia sa Misha îşi creştinează fetiţa. Rodul dragostei lor, Maya, va avea parte de o slujbă de botez emoţionantă, urmată de o petrecere fastuoasă într-un restaurant select din Capitală.

Naşii Mayei vor fi din familie. Sora soţiei lui Connect-r şi soţul acesteia. Nu se ştie dacă cel de-al doilea cuplu de naşi anunţat - Emil Burloi şi partenera lui - va participa la eveniment.

Meniul pentru cei aproximativ 150 de invitaţi a fost deja stabilit. Invitaţii vor avea pe masă icre de somon, caşcaval în frigăruie cu struguri şi un file de pui afumat pe felie de grepfruit. Aranjamentele din local vor fi de un alb fildeş, iar mesele vor fi decorate cu sute de trandafiri alb şi roz.

Maya va avea cu siguranţă o vestimentaţie spectaculoasă. Dar nici părinţii nu vor fi mai prejos. Costumul lui Connect-R se zvoneşte că ar costa 3500 de euro, iar soţia lui va schimba două ţinute, desigur şi ele scumpe. După botez, dar în luna august, va urma şi nunta dintre Connect-R şi Misha.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Connect-R îşi creştinează, mâine, fiica