Antena Meniu Search
x

Delia, primele concerte după restricții, pe 5, 6 și 7 iunie. În aer liber, la iarbă verde!

De la 1 iunie am primit undă verde la concerte în aer liber, iar Delia nu pierde vremea. Mâine, poimâine şi răspoimâine va susține trei concerte în aer liber, ca să se revanşeze pentru show-ul drive-in amânat, de la finalul lui mai, din cauza restricţiilor. Totul se va desfăşura regulamentar. La iarbă verde, cu respectarea distanţei sociale.

de Redactia Observator

la 04.06.2020, 13:47

Vezi și
  • Delia își potolește dorul de scenă în acest weekend
  • Dezinfectanți, termometre și muzică bună, în aer liber

"Sunt foarte emoționată pentru mâine, poimâine și răspoimâine. În două-trei luni nu pot sa zic că am uitat, dar ai nevoie de repetiții ca să reintri în vibe și să îți amintești tot playlist-ul. Am avut nevoie de câteva repetiții serioase. Mi-a fost dor, trupei i-a fost dor, au venit toți cu zâmbetul pe buze", ne-a spus Delia.

Va fi, cu siguranță, un concert unic. Aglomerația este ceva de domeniul trecutului, însă muzica și pofta de viață nu.

"Cred eu că va fi o atmosferă de festival, relaxantă, e diferită de atmosfera de Sala Palatului. Oamenii și-au manifestat dorința de a mă revedea într-un concert relaxant, cu energie bună, pe faptul că ne-a fost dor, pe dans, pe bună dispoziție și sentiment", a povestit artista în platoul Observator.

Primul concert cu dezinfectanți și termometre

"Oamenii vor sta pe iarbă, pe niste scaune, în grupări, cum cere legea. Avem dezinfectanți, avem măști, luăm temperatura la intrare. Încercăm să facem totul ca să fim safe. Accesul se face pe la ora 7-8, vor sta, vor bea o bere, iar la 9 intru eu", ne-a mai spus Delia.

Biletele sunt disponibile pe deliaofficial.ro. Și nu mai sunt prea multe! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Delia, primele concerte după restricții, pe 5, 6 și 7 iunie. În aer liber, la iarbă verde!