Designer român în elita mondială a modei. Antonia Nae, carieră croită din ambiție și muncă

De Redactia Observator.
Publicat: 05.11.2019, 14:32.
Actualizat: 05.11.2019, 14:52

Povestea de succes a unei tinere care este la ora actuală revelaţia fashionului mondial. Antonia Nae se numeşte, nu are nici 30 de ani şi a învăţat meserie de la Victoria Beckham. Personaje importante de la Londra o compară astăzi cu unul dintre cei mai mari designeri din istorie.

Povestea de succes a unei tinere care este la ora actuală revelaţia fashionului mondial. Antonia Nae se numeşte, nu are nici 30 de ani şi a învăţat meserie de la Victoria Beckham. Personaje importante de la Londra o compară astăzi cu unul dintre cei mai mari designeri din istorie.

Multe aplicaţii şi multă migală. E practic una dintre armele Antoniei Nae. Are o răbdare şi atenţie la detalii. La doar 27 de ani, tânăra şi-a croit o carieră din vise, talent şi ambiţie. Iar asta a dus-o în atenţia elitei mondiale a modei.

Antonia Nae: Am început în 2011, când am studiat fashion design la facultatea din Londra pentru cinci ani, iar în 2016 mi am prezentat colecţia la Graduate Fashion Week, un eveniment organizat pentru cei mai buni studenţi din Regat.

Unde a reuşit, dealtfel, să şi câştige premiul la. cea mai vânată categorie, cu o colecţie inspirată de frumuseţile României. De acolo, a continuat să îşi brodeze succesul. Acum celebrităţi precum Rihanna, Oprah Winfrey sau membri ai Casei Regale Britanice au ajuns să îi îmbrace creaţiile.

Antonia Nae: Mi s-a organizat şi un masterclass secret cu Victoria Bechkam, am primit foarte multe colaborări. Am descoperit un om foarte inteligent, era foarte drăguţă, diferită de ceea ce vezi la Televizor, ne a dat sfaturi de busineess, idei de marketing, am descoperit un om minunat.

Şi a "furat" meserie din toate locurile prin care a condus-o cariera. Lumea modei o cunoaşte acum drept Alexander McQueen de România. Şi-a adus colecţia la Bucureşti, la primul showroom deschis în ţară.

Andrew Noble, Ambasadorul Angliei: Este ceva inspirat de prezentările de modă britanice şi de creativitatea englezilor. Dacă va avea o părticică din succesul pe care industria de fashion din Marea Britanie îl creează, atunci va fi un eveniment major.

Adina Buzatu: Ce mi se pare extrem de interesant e că hainele sunt extrem de purtabile, bine realizate şi utiaţi vă de exemplu la rochie, are linia aceea verticală care subţiază, întotdeauna recomand oamenilor să îmbrace haine care le vin bine, haine care te subţiază, îţi arată o siluetă frumoasă.

Vedetele care au participat la eveniment au vrut să îi mulţumească Antoniei. şi i-au purtat creaţiile realizate manual.

Diana Munteanu: Pentru că e evenimentul ei am zis că frumos ar fi să o cinstesc în modul ăsta şi am ales o singură, am zis că e o piesă, e faină, e potrivită pentru vreme asta. Îmi place mult ceea ce face, poţi găsi piese pt orice fel de eveniment, şi e foarte faină treaba asta.

Sandra Izbaşa: Am accesorizat în jurul rochiei create de Antonia Nae şi am zis să fie casual. Am intrat şi în atelierul ei şi am văzut câtă muncă e în spatele acestor haine deosebite, sunt creaţii pe care nu le poţi vedea oriunde, oricând.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.