Antena Meniu Search
x

Detalii din culisele Asia Express. Premiera are loc duminică

Doar o zi ne mai desparte de premiera Asia Express. Cel mai dur reality show revine în forţă după un adevărat maraton. Cele nouă perechi de vedete au străbătut 4.000 de kilometri prin Sri Lanka şi India, în încercarea de a-şi depăşi limitele.

de Redactia Observator

la 10.02.2019, 00:51

Vezi și

Asia Express, cel mai dur reality show revine în forţă după un adevărat maraton. Cele nouă perechi de vedete au străbătut 4.000 de kilometri prin Sri Lanka şi India, în încercarea de a-şi depăşi limitele. Au fost filmate non stop, în misiuni la extreme. Starurile au fost nevoite să se lupte pentru a găsi mâncare, cazare ori transport. În două luni, CRBL, de pildă, a slăbit 10 kilograme.

Români, spanioli, indieni, argentinieni, thailandezi şi francezi. O echipă de peste 200 de oameni, într-o permanentă mişcare. Totul pentru ca Asia Express să devină un show unic.

Echipamentul tehnic folosit pentru realizarea celui mai dur reality show difuzat în România cântărește peste 2 tone și a fost închiriat un avion special pentru transport. Cele 9 perechi de vedete au fost filmate non-stop.

Cursa din Asia Express a fost extrem de solicitantă pentru vedete. Condițiile grele, misiunile si mâncarea extrem de condimentată au dus la pierderi consistente în greutate: peste 50 de kilograme, dintre care 10 au fost pierdute numai de CRBL.

Asia Express revine la Antena 1 duminică seară, de la ora 20.00. Noul sezon va avea trei zile de difuzare, duminică, luni și marți și va aduce schimbări și în structura competiției. Vedetele pornesc într-o călătorie unică în Sri Lanka și India. Trebuie să se descurce cu un dolar pe zi, să își găsească singure mâncare, cazare și transport. Lupta se dă pentru premiul de 30.000 de Euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Detalii din culisele Asia Express. Premiera are loc duminică