Antena Meniu Search
x

Detalii din culisele Asia Express – cu Ana Morodan şi Adrian Teleşpan

Doi dintre concurenţii de la Asia Express au venit în platoul Observator. Le-au povestit celor doi prezentatori, Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru, prin ce au trecut în cele cinci săptămâni de concurs. De altfel, Valentin nu e străin de aceasă experienţă. A trăit-o şi el pe pielea lui

de Redactia Observator

la 21.03.2019, 14:33

Vezi și

Doi dintre concurenţii de la Asia Express au venit în platoul Observator. Le-au povestit celor doi prezentatori, Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru, prin ce au trecut în cele cinci săptămâni, cât au rezistat în concurs. De altfel, Valentin nu e străin de aceasă experienţă. A trăit-o şi el pe pielea lui. 

Ana Morodan şi Adrian Teleşpan doi au mărturisit că, o dată cu participarea la reallity show, au început să devină tot mai cunoscuţi. Şi plăcuţi de public. Spun că au primit nenumărate mesaje de felicitări. Întrebaţi fiind dacă s-ar reîntoarce acolo, cei doi au fost destul de evazivi. Şi asta pentru că, spun ei, încă sunt marcaţi de experienţa trăită.

În viitorul apropiat, clar nu. Ana şi Adrian povestesc că nici măcar la emisiune nu se pot uita momentan, de teamă să nu retrăiască „teroarea”. Cert este că în urma aventurii din India, au devenit prieteni pe viaţă. Acum îi leagă amintiri şi aventuri prin care au trecut împreună.

Aşa au descoperit şi cel mai mare câştig al călătoriei: din colaboratori la serviciu, au aflat că se pot susţine unul pe altul, indiferent cât de greu este drumul. Iar în India nu se pot plânge că nu au întâmpinat... dificultăţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Detalii din culisele Asia Express – cu Ana Morodan şi Adrian Teleşpan