Antena Meniu Search
x

Luna martie vine cu muzică bună pentru toate gusturile. Ce vedete au pregătit concerte şi spectacole

Pregătiţi-vă de distracţie! Luna martie vine cu muzică bună, de toate genurile şi pentru toate gusturile. Vedete de la noi din ţară ne-au pregătit concerte şi spectacole, dar şi nume mari dinafară vin să cânte pentru publicul român.

de Redactia Observator

la 06.03.2019, 11:00

Vezi și

Pregătiţi-vă de distracţie! Luna martie vine cu muzică bună, de toate genurile şi pentru toate gusturile. Vedete de la noi din ţară ne-au pregătit concerte şi spectacole, dar şi nume mari dinafară vin să cânte pentru publicul român.

Nikos Vertis, cel mai popular artist al Greciei, revine în România cu trei concerte de excepţie - pe 27, 28 și 29 martie, la Sala Palatului. Artistul va cânta cele mai apreciate piese din repertoriu, dar vine şi cu câteva melodii noi, pe care publicul din România le va asculta în premieră. Nikos Vertis a pregătit un show spectaculos, mai ales că fanii au cerut cu insistenţă să-l revadă. Un bilet costă între 200 şi 400 de lei.

La început de primăvară, o scurtă călătorie pe o insulă însorită este o idee bună! Astfel că pe 15 martie, spectacolul Mamma Mia! readuce, la Sala Palatului, atmosfera insulei Skopelos, pe muzica formaţiei ABBA. La București au avut loc până acum 8 reprezentaţii ale acestui show. Organizatorii promit cele mai frumoase decoruri, coregrafii originale, costume spectaculoase, iar cei 8 solişti şi 18 de dansatori îşi vor încânta spectatorii cu muzică live. Preţul biletelor porneşte de la 155 de lei.

Pe 12 martie, Ozana Barabancea, va susţine, la Teatrul Elisabeta, "Concertul Muzică fără Anotimp" alături de orchestra ei, formată din tineri muzicieni. Împreună cu tenorul Vlad Miriţă, artista va cânta uverturi celebre din opere, chansonete, dar şi muzică de film. Alături îi va fi şi fiul, şi nu oricum, ci în cadrul orchestrei. Andrei va susţine şi el un moment artistic.

Iar Dorian Popa va susține Hatz Show. Artistul a pregătit un show-eveniment pentru 28 martie, două ore explozive, cu surprize, invitaţi speciali şi provocări inedite. După ce cuvântul „Hatz" a devenit celebru pentru artist, el a lansat, acum câteva luni, şi o piesă în spiritul celui mai popular salut al său, care a ajuns cel mai popular videoclip din 2018. Biletele pornesc de la 49 de lei şi ajung chiar şi la 999 lei, dar în acest preț este inclus acces la show, o zi petrecută cu Dorian Popa şi un cadou. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Luna martie vine cu muzică bună pentru toate gusturile. Ce vedete au pregătit concerte şi spectacole